Gürsel Turizm (GRSEL) halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı, kaç lot verir?

ABONE OL

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 24 Şubat tarihli bülteninde Gürsel Turizm'in halka arz başvurusunun onaylandığını duyurdu. Şirketin halka arz detayları da yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Gürsel Turizm halka arz talep toplama tarihleri ne zaman, eşit dağıtım mı oransal mı, borsa hisse kodu nedir, fiyatı ne kadar, kaç lot verir, halka arz hangi bankalar ve talep toplama saatleri ne zaman?

Reklam
Reklam

Sermaye Piyasası Kurulu, 24 Şubat’ta iki şirketin halka arzını onayladı. Onay alan şirketlerden biri de Gür-Sel Turizm Taşımacılık ve Servis Ticaret A.Ş. oldu. Şirketin onay almasının ardından hakkında birçok yatırımcı da araştırmaya başladı.

Gür-Sel Turizm, halka arzında kaç payı konu edecek? Şirketin hisse fiyatı ne kadar, halka arz ne zaman gibi sorular internette araştırılmaya başladı.

GÜR-SEL TURİZM HAKKINDA

Gür-Sel Turizm’in 1989 yılında başlayan yolculuğu ilk günden bu yana uzman kadrosu ile ağırlıklı olarak personel ve öğrenci taşımacılığında ulaşım çözümleri sunmaktadır.
Gürsel Ulaşım Çözümleri, yaklaşık 6.700’in üzerinde araç ile her gün yaklaşık 200.000 personel ve 40.000 öğrenciye; başta İstanbul olmak üzere Kocaeli, Eskişehir, Ankara, İzmir, Manisa, Erzurum, Adana, Antalya, Trabzon, Bursa ve Muğla ve tüm ülke genelinde 500’ün üzerinde saygın ve seçkin kuruluşa hizmet veren ulusal bir şirkettir. Her geçen gün Türkiye’nin önde gelen kurumsal şirketlerini ve eğitim kurumlarını hizmet portföyüne katarak sürdürülebilir büyümeyi sağlamaktadır.

HALKA ARZ BİLGİLERİ

SPK Onay Tarihi: 24 Şubat 2022
Talep Toplama Tarihleri: 3-4 Mart
Talep Toplama Süresi: 2 iş günü
Halka Arz Edilecek Pay (nominal değerli): 15.000.000  + 7.000.000 Ek Satış
Hisse Fiyatı: 8,25 TL
Halka Arz Yöntemi: Eşit Dağıtım
Hisse Kodu: GRSEL

TAAHHÜTLER





BANKA VE ARACI KURUM BİLGİSİ

Gürsel Turizm’in halka arzına tüm banka ve aracı kurumlar üzerinden katılım sağlanabilmektedir.

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.