Hatayspor Fenerbahçe canlı izle

ABONE OL

Süper Lig'de 7. Haftanın heyecanı Hatayspor Fenerbahçe maçı ile sürüyor. Futbolseverler bu maçın ayrıntılarını Hatayspor Fenerbahçe canlı izle kralbozguncu selçuksports justin tv jestyayın taraftarium24 şeklinde internette araştırıyor. İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 7. Haftasında Hatayspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor. Her iki takımın da puanı eşit ve her ikisi de üst sıraları zorluyor. En büyük rakiplerinden biri olan Beşiktaş’ın puan kaybettiği bu haftayı da kayıpsız atlatmak isteyen sarı lacivertliler bu maça ayrı önem veriyor. Geçtiğimiz hafta kara kartal yine puan kaybetmiş ve sarı kanarya rakibini yenerek aradaki puan farkını düşürmüştü. Bu kez kazanması halinde Fenerbahçe, Beşiktaş’ın 2 puan üzerine çıkıyor.

Hatayspor da rakibini İstanbul’a eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. Muhteşem karşılaşma için geri sayım başladı ve futbolseverler de bu maçın ayrıntılarını araştırmaya başladı. İşte heyecanı ve temposunun üst düzey olması beklenen karşılaşmanın detayları…

Maçın detayları

Süper Lig’in 7. Hafta mücadelesi saat 16.00’da başlayacak. Yeni Hatay Stadyumu’ndaki karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşma, beIN SPORTS HD 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Deplasmanda oynadığı son Süper Lig maçında Başakşehir FK'ya 2-0 mağlup olan Fenerbahçe, Vitor Pereira yönetiminde üst üste iki dış saha yenilgisi almadı.
Geçen sezondan bu yana hiçbir Süper Lig takımı öne geçtiği iç saha maçlarında Hatayspor'dan daha az puan kaybetmedi (2). Bu süreçte skor dezavantajı yaşadığı deplasman karşılaşmalarından en fazla puan çıkaran ekip ise Fenerbahçe (14).

Muhtemel 11’ler

Hatayspor: Munir, Kamil Ahmet, Fatih, Burak, Adekugbe, Boudjemaa, Ribeiro, Lobzhanidze, Traore, El Kaabi, Diouf
Fenerbahçe: Altay, Min-jae Kim, Szalai, Novak, Osayi-Samuel, Mert Hakan, Gustavo, Ferdi, Rossi, Mesut, Valencia

GEÇEN SEZON FENERBAHÇE GÜLDÜ

Haftaya 13'er puanla 4. ve 5. sırada giren Hatayspor ile Fenerbahçe, ligde oynadıkları 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Kanarya, Süper Lig'e geçen sezon yükselen rakibi ile ligde iki kez karşılaştı. Geçen sezon İstanbul'da oynanan maç 0-0 berabere biterken, ikinci devrede Hatay'da yapılan müsabakayı sarı-lacivertli ekip 2-1 kazanmıştı.

SERDAR AZİZ DAHİL 6 EKSİK

Kanarya, Hatay'a 6 eksikle gitti. Giresun maçında belinden sakatlanan Serdar Aziz'in yanı sıra tedavileri süren İrfan Can, Nazım, Tisserand, Sosa ile hazır olmayan Miha Zajc kafilede yer almadı. Serdar'ın 4 gün tedavi olacağı bildirildi.