HJK Helsinki – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

ABONE OL

UEFA Avrupa Ligi Play OFF Turu ilk maçında Helsinki'yi Muhammed Gümüşkaya'nın golüyle 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, bu kez rakibiyle deplasmanda karşılaşıyor. HJK Helsinki Fenerbahçe mücadelesinin yayın kanalı da belli oldu. Helsinki – Fenerbahçe rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Süper Toto Süper Lig’in ilk iki haftasında rakiplerini yenerek hanesine 6 puan yazdıran Fenerbahçe bir yandan da UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak için mücadele veriyor. Finlandiya takımlarından HJK Helsinki ile eşleşen sarı lacivertliler, Ülker Stadyumu’nda oynanan ilk maçta rakibini genç futbolcu Muhammed Gümüşkaya’nın attığı golle mağlup etmişti.

Sarı Lacivertli takım bu kez deplasmana konuk oluyor. Helsinki ile rövanş maçında karşılaşacak olan sarı kanaryanın maç detayları da belli oldu. İşte Helsinki – Fenerbahçe maçının ayrıntıları…

Helsinki – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

HJK Helsinki – Fenerbahçe maçı 26 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 19.00’da başlayacak. Telia 5G- Arena (Finnair)’da oynanacak olan mücadeleyi Slovak Hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri ise Branislav Hancko ve Jan Pozor olacak. Karşılaşma, TV 8 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Turu geçen takım gruplara adını yazdıracak

UEFA Avrupa Ligi Play Off mücadelesinde turu geçen takım adını gruplara yazdıracak. Fenerbahçe ilk karşılaşmayı 1-0 kazanarak tur şansını artırmıştı. Sarı lacivertlilere deplasmanda oynayacağı bu maçta beraberlik yetecek.

Başkan Ali Koç gelecekten umutlu

HJK Helsinki galibiyeti sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, takımın gösterdiği performanstan memnun kaldığını belirtirken sistemin yavaş yavaş oturmaya başladığı ve her geçen gün daha iyi olacaklarını vurgulamıştı.

Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Başkan Ali Koç, en az 3 transfer yapacaklarını ve bunlardan birisinin santrfor olacağını ifade etmişti. Taraftarların sabırlı olmasını isteyen Başkan Koç, transfer piyasasında karşılarına fırsatlar çıkacağını vurgulayarak, "İnşallah en az 3, hesabı kitabı doğru yapabilirsek 4 transferimiz olacak. Geçen sene de çok transfer yaptık. Çok ya da az transferle alakası yok. 20 yaşındaki Muhammed gol atıyor, 16 yaşındaki Arda oyuna giriyor. Biz doğru yoldayız. Biz burada en iyisini yapmak için sabırlı bir süreçten geçiyoruz" şeklinde konuştu.

helsinki fenerbahçe maçı ne zaman helsinki fenerbahçe maçı hangi kanalda