İhlas Haber Ajansı'nın borsada sürekli işleme başlayacağı tarih belli oldu

ABONE OL

26-27 Ekim tarihlerinde eşit dağıtım yöntemi ile halka arz olan İhlas Haber Ajansı A.Ş.'nin borsada sürekli işleme başlayacağı tarih belli oldu. Şirketten KAP'a yapılan bildirimde, halka arz edilen şirket paylarının 3 Kasım'dan itibaren Ana Pazar'da sürekli işleme başlayacağa duyuruldu.

Reklam
Reklam

Türkiye’nin en büyük haber ajanslarından biri olan İhlas Haber Ajansı A.Ş., 26-27 Ekim tarihlerinde halka arz olmuş ve bu halka arzı da başarı ile tamamlamıştı.

Geçtiğimiz hafta halka arz sonuçları da açıklanan şirketin, halka açılan paylarının borsada ne zaman işleme başlayacağı merak ediliyordu.

Şirket, KAP’a yaptığı bildirimle bu tarihi kamuoyuna duyurdu. İhlas Haber Ajansı’ndan yapılan KAP bildiriminde, halka arz edilen şirket paylarının, IHAAS.E işlem kodu ile 3 Kasım 2021 tarihinden itibaren Ana Pazar’da sürekli işleme başlayacağı belirtildi.

Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İhlas Haber Ajansı A.Ş.'nin (Şirket) 22.000.000 TL nominal değerli paylarının halka arzı tamamlanmış olup, Şirketin sermayesini temsil eden 64.000.000 TL nominal değerli payları Kotasyon Yönergesi'nin 8'inci maddesi çerçevesinde kota alınmıştır.

Halka arz edilen Şirket payları 03/11/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 4,6 TL/pay baz fiyat, "IHAAS.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 1.000.000 TL olarak belirlenmiştir.”

 

ihaas ilk işlem günü ihlas haber ajansı ilk işlem günü ihaas ne zaman işlem görecek