İyi Parti Süleyman Kızıltaş kimdir, kaç yaşında, nereli?

ABONE OL

İyi Parti'nin grup toplantısında konuşan ve "Göklerden gelen bir karar olmadığını" söyleyerek tepkileri üzerine çeken Süleyman Kızıltaş adlı öğrenci, birçok kişi tarafından merak edilerek araştırılmaya başladı. Süleyman Kızıltaş kimdir, kaç yaşında, ne dedi, ne öğrencisi, bölümü ne?

Reklam
Reklam

İyi Parti’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki grup toplantılarına farklı kesimlerden insanlar katılmaya devam ediyor. Zaman zaman çiftçi, esnaf gibi meslek kesimlerinin katıldığı İyi Parti Grup Toplantısı’na bu kez bir öğrenci katıldı.

Süleyman Kızıltaş isimli öğrenci, kürsüdeki konuşmaları ile salonda bulunan İyi Partililerin alkışlarını alırken, söylediği sözlerle özellikle sosyal medyada birçok kişinin de tepkisini üzerine çekti.

İYİ Parti ve onun lideri Meral Akşener'in Meclis çatısı altında "Göklerden gelen bir karar olmadığını" söyleyen bir üniversite öğrencisine tepki göstermediği gibi, bu öğrencinin her sözünü alkışlayıp yüceltmesi tepki çekti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu haftaki grup toplantısında kürsüye Süleyman Kızıltaş'ı çıkarttı. Kürsüde KYK yurtları hakkında algı operasyonu yapan Kızıltaş, İslam'a dil uzatarak "Bu ülkenin geleceği olarak anılan gençler korkular ve baskılardan dolayı sürekli boyum eğdirilmekte ve başlarını kaldırıp yukarı bakamamaktadırlar ki göklerden gelen bir karar olmadığını bunun bir yalan olduğunu anlasınlar." ifadelerini kullandı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, bu sözler sonrası konuşmasını tamamlayan Kızıltaş'ın yanına giderek sarıldı. 
 

süleyman kızıltaş süleyman kızıltaş kimdir süleyman kızıltaş iyi parti