Juventus Chelsea canlı izle

ABONE OL

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu maçında Juventus ile Chelsea karşı karşıya geliyor. Dev mücadele için futbolseverler de heyecanlı araştırmalarını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2. Hafta maçları kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz gün oynanan 8 karşılaşmaya, bu akşam oynanacak olan 8 karşılaşma ile devam ediliyor. Devler ligi H Grubu’nda da İtalyan devi Juventus ile İngiliz Devi Chelsea karşılaşıyor.

Mücadelenin başlamasına kısa bir zaman kala maç hakkında detaylar da araştırılmaya başlandı. İşte dev mücadelenin detayları…

Maçın ayrıntıları…

Juventus ile Chelsea arasındaki mücadele saat 22.00’da başlayacak. Allianz’da oynanacak olan karşılaşmayı İspanyol hakem Gil Manzano yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri ise Diego Barbero   ve Angel Rodriguez. Karşılaşma EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

İstatistikler

Juventus ile Chelsea arasında oynanan dört Şampiyonlar Ligi maçında taraflar birer galibiyet aldı (2B). İki ekip arasındaki son karşılaşmayı İtalyan ekibi sahasında 3-0 kazandı (2012/13).
Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 12 grup maçının 11'ini kazanan Juventus, tek mağlubiyetini Ekim 2020'de Barcelona'dan aldı. Bu süreçte yedi gole kapama yapan siyah-beyazlılar, son üç karşılaşmadan da 3-0 galip ayrıldı (vs Dinamo Kiev, Barcelona & Malmö).
Geçen sezondan bu yana Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 14 maçta sadece dört gol yiyen Chelsea (10G 3B 1M), bu karşılaşmaların 10'unda kalesini gole kapattı ve hiçbirinde 2+ gole izin vermedi. İngiliz ekibinin kalecisi Edouard Mendy, turnuva tarihinde Keylor Navas'ın (11 maç) ardından 10 gole kapamaya en az maçta ulaşan ikinci file bekçisi konumunda (13 maç).

Muhtemel 11’ler

Juventus: Szczesny, Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro, Cuadrado, Bentancur, Locatelli, Rabiot, Chiesa, Bernardeschi
Chelsea: Mendy, Christensen, Thiago Silva, Rüdiger, Azpilicueta, Jorginho, Kovacic, Marcos Alonso, Ziyech, Havertz, Lukaku