Kanunsuz Topraklar dizisi final mi yapacak, neden ve ne zaman final olacak?

ABONE OL

Türkiye televizyonlarında son zamanlarda birçok dizi final yapmaya başladı. Fox TV ekranlarında yayınlanan Kanunsuz Topraklar adlı dizinin de final yapacağı öğrenildi. Peki, dizi kaçıncı bölümde ne zaman final yapacak, neden final yapıyor, neden bitiyor? İşte detaylar…

Reklam
Reklam

FOX Tv ekranlarında yeni dizi sezonunda yayın hayatına başlayan ve 2 Şubat Çarşamba akşamı 15. Bölümüyle ekranlara gelen Kanunsuz Topraklar adlı dizi erken vedaya hazırlanıyor.

Kimsenin beklemediği final kararı ise dizinin izleyicilerini üzdü. Gündeme bomba gibi düşen final kararının ardından ise dizinin ne zaman ekranlara veda edeceği merak konusu oldu.

Başrollerinde Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili ve Kaan Taşaner gibi isimlerin yer aldığı dizi yayınlandığı ilk bölümlerin ardından başarı çıtasını düşürdü. Reytinglerde beklenen başarıyı yakalamayan dizi, ekranlara veda etme kararı aldı.

Gelen bu erken final kararı ise dizinin izleyicilerini oldukça üzmüşe benziyor. Kanunsuz Topraklar dizisini adeta reklamları bile izleyerek kaçırmadan takip eden izleyiciler de sosyal medyada kampanya yapmaya başladı.

Ancak dizinin aldığı bu karar çok da değişecek gibi durmuyor. Dizinin yayın gününü değiştirmek ve reyting sonuçları konusunda bir şans daha vermek seçenek gibi dursa da erken final kararı çok da değişecek gibi durmuyor. Peki, dizi ne zaman final yapacak?

KANUNSUZ TOPRAKLAR FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Fox TV’nin sevilen dizilerinden Kanunsuz Topraklar, 9 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 16. Bölümle ekranlara veda edecek.

Dizide 1939 yılında kömür şehri Zonguldak’ta bir kasabada madenci Davut (Uğur Güneş), Malik bey’in kızı Gülfem’in (Esra Bilgiç) tutkulu aşkı erafında yaşanan etkileyici olaylar anlatılıyordu.

kanunsuz topraklar final mi yapıyor kanunsuz topraklar final ne zaman kanunuz topraklar ne zaman bitiyor kanunsuz topraklar neden final yapıyor