Kasımpaşa Trabzonspor canlı izle | Trabzon Kasımpaşa maçı izle

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig'in 5. Haftasında Kasımpaşa ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Kasımpaşa Trabzonspor canlı izle selçuksports kralbozguncu jestyayın justin tv taraftarium24 izle aramaları da internette yoğunlaştı.

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de futbol heyecanı yeniden başladı. Ligin ilk 4 haftasında 3 galibiyet 1 beraberlik alarak 10 puanla ikinci sırada yer alan Trabzonspor, Kasımpaşa’ya konuk oluyor. Bu sezon yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken bordo mavililer, İstanbul temsilcisi karşısında mutlak galibiyet hedefliyor.
Kasımpaşa ise rakibini kendi evinde yenerek puanını 8’e yükseltmenin hesapları içerisinde. Mücadelenin başlamasına kısa bir zaman kala maç hakkında araştırmalar da yoğunlaştı. Heyecanla beklenen müsabakanın ayrıntıları haberimizde…

Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’in 5. hafta mücadelesi olan Kasımpaşa Trabzonspor maçı saat 16.00’da başlayacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan. Kalkavan’ın yardımcılıklarını ise Samet Çiçek ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Maç naklen beIN SPORTS HD 1 ekranlarından seyircilerle buluşacak.

Muhtemel 11’ler

Kasımpaşa: Ertuğrul, Bruma, Tarkan, Evren, Hadergjonaj, Sadiku, Travnik, Hajradinovic, Yusuf, Jörgensen, Umut
Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar Ie, Vitor Hugo, Denswil, Berat, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius

İstatistikler

Trabzonspor'u konuk ettiği son yedi Süper Lig maçını kazanamayan Kasımpaşa (4B 3M), Ekim 2013'teki 3-2'lik galibiyetinden bu yana rakibini sahasında mağlup edemiyor.
Kasımpaşa'ya rakip olduğu son 15 Süper Lig maçının sadece üçünü kaybeden Trabzonspor (6G 6B), bu mağlubiyetlerin tamamında 4+ gol yedi. Bordo-mavililerin yenilgisiyle sonuçlanan bu üç karşılaşma toplam 20 gole sahne oldu (ortalama 6.7 gol).
Süper Lig'de çıktığı son altı maçta üst üste iki kez aynı sonucu almayan Kasımpaşa (2G 2B 2M), son karşılaşmada Kayserispor'a 2-0 mağlup oldu.
Deplasmanda oynadığı son 19 Süper Lig maçını kaybetmeyen Trabzonspor (10G 9B), kulüp rekorunu egale etmek için sahaya çıkıyor (1981-1982 arasında 20 maç).

Maç izle

Kasımpaşa Trabzonspor karşılaşmasını canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler internette birçok siteyi gezerek izleme linkleri araştırıyor. Ancak Süper Lig’in resmi yayıncı kuruluşu Beinsports’tur ve bu platform haricindeki diğer yayınlar ise tamamen yasadışı yayınlardır.

kasımpaşa trabzonspor kralbozguncu izle kasımpaşa trabzonspor selçuksports izle