Kayseri OSB, Genel Kurul'dan korkuyor mu?

ABONE OL

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki ateş sönmek bilmiyor. Son zamanlarda ayyuka çıkan söylemlere, yenileri de eklenmeye devam ediyor. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nin yönetim anlayışına karşı harekete geçen OSB'ne Sahip Çık Platformu adına açıklamalarda bulunan Platform Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine ezber bozdu.

Reklam
Reklam

Kayseri OSB’sinin yönetim anlayışının yanlış olduğunu savunarak karşı bir hareket oluşturan OSB’ne Sahip Çık Platformu’ndan, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın söylemlerine karşı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Platform Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Nursaçan’ın genel kurula gitmekten korktuğunu yazdı.
Nursaçan’ın son basın toplantısında genel kurulun ertelenmesi ile ilgili yaptığı açıklamayı da hatırlatan Kiracıoğlu, “Müsrif başkanın yalanları Erciyes Dağı'nı aşmış durumda. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'mızla yaptığımız görüşmede İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgenin OSB'leri kapsamadığı ve birçok OSB'nin Genel Kurul yapmakta olduğu bilgisi alınmıştır. Genel Kurul iptalinin bir öngörü olmadığı açıkça korkaklık olduğu ispatlanmıştır. Müsrif başkana sesleniyorum. Korkunun ecele faydası yoktur. Sanayicimizin önüne sandığı getirdiğinizde ne olacağı ortaya çıkacaktır" ifadelerini kullandı.
İŞTE KİRACIOĞLU'NUN O PAYLAŞIMI

bekir okay kiracıoğlu tahir nursaçan osb ne sahip çık platformu