Kızılbük GYO halka arz başlıyor! Eşit mi, oransal mı?

ABONE OL

Halka arz başvurusu onaylanan Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş. talep toplama işlemi başlıyor. Kızılbük GYO halka arz eşit mi oransal mı, hangi bankalarda var?

Reklam
Reklam

Halka arz başvurusu onaylanan Kızılbük GYO’da talep toplama işlemleri başlıyor. Yatırımcılar ise bu şirketin halka arz detaylarını merakla araştırıyor. Kızılbük GYO halka arzına dair tüm detaylar haberimizde…
Kızılbük GYO halka arz eşit mi oransal mı? KZGYO hangi bankalarda var?

SPK tarafından halka arzına onay verilen Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. talep toplama işlemleri başladı. Kızılbük GYO halka arz ne zaman, talep toplama tarihleri nedir? Kızılbük GYO eşit mi oransal mı, borsa hisse kodu nedir? Hangi bankalarda ve aracı kurumlarda var?

Halka arzına onay verilen şirketlerden biri olan Kızılbük GYO talep toplama işlemleri başladı. Yatırımcıları, bu halka arzın detaylarını internet üzerinde araştırmaya başladı. Kızılbük GYO’nun halka arzında tüm detaylar haberimizde…

Kızılbük GYO hakkında

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı yeniliklerle, proje geliştirdiği bölgelere değer katan Sinpaş, konut ve ticari gayrimenkuldeki uzmanlığının ardından tecrübelerini taşıyacağı turizm ve devre mülk alanında faaliyet gösterecek Kızılbük GYO şirketi ile turizm sektörüne özgün bir konsept sunuyor.

Kızılbük GYO, Sinpaş’ın gayrimenkul geliştirmedeki yarım asra yaklaşan deneyim ve gücünü de arkasına alarak niş bir pazar olan Termal, Devre mülk, Otel, Termal SPA karmasının bir arada olduğu yatırımları ile Türkiye’de ve dünya da zincir bir marka inşası gerçekleştirecektir.

5,5 Milyar TL aktif büyüklüğü bulunan Kızılbük GYO’nun ilk projesini Kızılbük Thermal Wellness Resort, iç ve dış pazara yönelik, kriterleri uluslararası standartlarla belirlenmiş bir devre mülk projesi.

KIZILBÜK GYO HALKA ARZ DETAYLARI

Talep toplama tarihleri: 4-5-6 Ağustos
Hisse fiyatı: 15,8 TL (Sabit fiyat)
Satılacak hisse adedi: 60.000.000 + 12.000.000 adet
Hisse kodu: KZBGY
Halka Arz Yöntemi: Oransal Dağıtım
Talep Toplama Son Tarih: 6 Ağustos Saat: 16.30

Kızılbük GYO hangi bankalarda var?

A1 Capital

Ahlatçı Yatırım

AK Yatırım

Alan Yatırım

Alternatif Yatırım

Anadolu Yatırım

Ata Yatırım

Bizim Menkul Değerler

Deniz Yatırım

Dinamik Menkul Değerler

Garanti Yatırım

Gedik Yatırım

Halk Yatırım

ICBC Turkey Yatırım

ING Menkul

InvestAZ Yatırım

İntegral Yatırım

Meksa Yatırım

Osmanlı Yatırım

Oyak Yatırım

Phillip Capital

Piramit Menkul Kıymetler

QNB Finans Yatırım

Strateji Menkul Değerler

Şeker YAtırım

Tacirler Yatırım

Tera Yatırım

Ünlü Menkul Değerler

Yapı Kredi Yatırım

Yatırım Finansman

Ziraat Yatırım