Marsilya Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

ABONE OL

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 2. Haftasında Fransa'nın Marsilya takımına karşı mücadele edecek olan temsilcimiz Galatasaray'ın maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Marsilya Galatasaray maçı muhtemel 11'ler….

Reklam
Reklam

UEFA Avrupa Ligi’nde 2. hafta heyecanı başlıyor. Bu turnuvada ülkemizi temsil eden takımlardan biri olan Galatasaray da E Grubu’nda Fransa’nın Marsilya takımı ile kozlarını paylaşıyor. İlk hafta maçında Lazio’yu 1-0’la geçen sarı kırmızılılar, Fransa deplasmanından da 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Marsilya kentindeki Veledrom Stadı'nda yapılacak maçı Polonya Futbol Federasyonundan hakem Pawel Raczkowski yönetecek. Raczkowski'nin yardımcılıklarını Radoslaw Siejka ile Adam Kupsik üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Piotr Lasyk olacak. Karşılaşma EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

Galatasaray ve Marsilya'nın yanı sıra İtalya'nın Lazio ile Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımlarının yer aldığı E Grubu'nda ilk maçlar sonucunda sarı-kırmızılı ekip 3 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Marsilya ile Lokomotiv Moskova birer puanla ikinci ve üçüncü sırada yer alırken puansız Lazio ise son sırada bulunuyor.

Gruptaki ilk maçında sahasında Lazio'yu 1-0 mağlup eden Galatasaray, zorlu Marsilya deplasmanından da puan veya puanlarla dönerek avantajını sürdürmek istiyor.

Geçen sezon Ligue 1'i 5. sırada bitirerek doğrudan UEFA Avrupa Ligi'ne katılan Marsilya ise gruptaki ilk maçında Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı.

Avrupa'da 296. randevu
Galatasaray, Avrupa kupalarında 296. kez sahne alacak.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 295 müsabakanın 104'ünden galibiyetle ayrıldı. 114 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 77 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 394 kez havalandıran sarı-kırmızılar, kalesinde ise 443 gole engel olamadı.

Galatasaray, Avrupa'nın 2 numaralı kupasında 86. kez mücadele edecek.

UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi adlarıyla düzenlenen organizasyonda 85 maça çıkan sarı-kırmızılılar, 34 galibiyet, 27 beraberlik ve 24 yenilgi yaşadı.

Galatasaray, söz konusu maçlarda 135 gol atarken kalesindeki 108 gole engel olamadı.
Muhtemel 11’ler
Marsilya: Lopez, Saliba, Alvaro, Luan Peres, Rongier, Guendouzi, Gueye, Gerson, Cengiz, Payet, Dieng
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem, Halil