Mert Fırat ve İdil Fırat çifti, bebeklerine Mia ismini verdi

ABONE OL

2018 yılında evlenene ve evliliklerinden bir de çocuk sahibi olan Mert Fırat İdil Fırat çifti, bebeklerinin ismini Mia olarak açıkladı.

Reklam
Reklam

2018 yılında İdil Fırat ile dünyaevine giren Mert Fırat, baba oldu. Fırat çiftinin bebekleri bugün doğdu.
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İdil Fırat, bebek beklediklerini şu ifedeler ile duyurmuştu:
"Gönül isterdi ki daha sağlıklı ve huzurlu günlerde sevdiklerimize sarılarak müjdeli haberi verelim, fakat bir karantina gününe kısmet oldu. Biz bebek bekliyoruz.
Oldukça heyecanlı ve mutluyuz. Kalbinden iyilik geçen, iyilikten beslenen, heyecanımızı paylaşan ve güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkürler ve kucak dolusu sevgiler.
Biz bu heyecanı yaşarken kötülüğü mezhep edinmiş kişilerce bilinçli yapılan asılsız karalamalara karşı da yasal süreci başlattığımızı bildirmek isteriz. Herkese sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz."
Fırat çiftinin kızları bugün Maslak'taki özel bir hastanede doğdu.
Ünlü oyuncu Mert Fırat, hastane önünde bekleyen gazetecileri fark edince kendisine yöneltilen soruları cevapladı.
Mert Fırat gazetecilere teşekkür etti ve "Çocuğumuz dünyaya geldi." dedi.
Mert Fırat "En başından bu yana cinsiyetini açıklamamıştık, kız çocuğumuz dünyaya geldi. İsmini Seyhan Mia koyduk. Seyhan'da bir nehir ismi, Mia'da Japonya'da bulunan bir nehir ismi geleceği sular seller gibi aksın" dedi. Fırat, doğum sonrası eşi İdil Fırat'ın da sağlının yerinde olduğunu belirtti.
Mert Fırat, eşi İdil Fırat'ın normal doğum yaptığını bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtip "3 kilo 400 gram olarak dünyaya geldi kızımız, normal bir doğum gerçekleştirdik kızımın boyu ise 52 CM" ifadelerini kullandı.
MİA İSMİNİN ANLAMI
Mia ismi; "İçten, samimi, sevgili, sevilen" anlamlarına gelirken, bir diğer anlamı ise "İnatçı, asi"dir.
Ayrıca Mia, Japonya'da bulunan bir nehrin adıdır.
 

mert fırat mert fırat idil fırat mia ne demek