Mucize Doktor 28. yeni bölüm fragmanı! Mucize Doktor 27. son bölüm tek parça full izle

ABONE OL

Fox Tv'nin sevilen dizisi Mucize Doktor, 19 Mart Perşembe akşamı 27. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Mucize Doktor 27. bölümde; Nazlı, Damla'yla çalışmak zorunda kalıyor. Mucize Doktor 27. son bölüm tek parça full izle! Mucize Doktor 28. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor, 19 Mart Perşembe akşamı 27. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Mucize Doktor son bölümde, Nazlı, samimiyetine hiç inanamadığı Damla ile çalışmak zorunda kalır. Ali ameliyat sırasında ölen, kimsesiz bir hastayı takıntı haline getirir ve bütün uyarılara rağmen işin peşini bırakmaz. Mucize Doktor 27. bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler, dizinin son bölümünü internette araştırmaya başladı. Mucize Doktor 27. son bölüm tek parça full kesintisiz izle! Mucize Doktor 28. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…
MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM ÖZETİ
Kendisini sokağa atan babasını yıllar sonra karşısında bulan Ali'nin yüzleşmesi gereken ciddi meseleler vardır. Ama Ali bunlarla yüzleşmek yerine ameliyat sırasında ölen, kimsesiz bir hastayı takıntı haline getirir ve bütün uyarılara rağmen işin peşini bırakmaz.
Diğer tarafta yeni klinikteki görevine başlayan Nazlı, samimiyetine bir türlü inanamadığı Damla'yla çalışmak zorundadır. Vakalar süratle tepe noktalarına tırmanırken kaçınılmaz olan gerçekleşir ve Ali babasıyla yüzleşir. Ama bu, herkesin beklediğinden çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır.
MUCİZE DOKTOR 27. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
MUCİZE DOKTOR 28. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fox Tv’nin en sevilen dizilerinden biri olan Mucize Doktor dizisinin 27. Bölümü biter bitmez dizinin bir sonraki bölümünde neler olacağı da ayrı bir merak konusu oldu. Dizinin 28. bölüm fragmanını merak edenler de internette araştırmaya başladı. Mucize Doktor 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
MUCİZE DOKTOR 28. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ
 

mucize doktor fox 27 28 yeni son bölüm fragman full izle