Panelsan Çatı halka arz sonuçları açıklandı mı, borsada ne zaman işleme başlayacak?

ABONE OL

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz için onay alan Panelsan Çatı'nın halka arz sonuçları merak ediliyor. PNLSN halka arz sonuçları açıklandı mı, kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görmeye başlayacak?

Reklam
Reklam

SPK’nın halka arzını onaylamasının ardından 9-10-11 Şubat tarihlerinde banka ve aracı kurumlar üzerinden talep toplayan Panelsan Çatı’nın halka arz sonuçları yatırımcılar tarafından merak ediliyor.

Şirketin halka arzına katılan yatırımcılar, PNLSN paylarının borsada ne zaman işlem göreceğini de araştırmaya başladı.

Şirket, 9-10-11 Şubat tarihlerinde banka ve aracı kurumlar üzerinden 17.500.000 + 1.750.000 Ek Satış payı halka arza konu etti. Panelsan paylarının dağıtımı ise oransal yöntemle yapılacak.

PANELSAN ÇATI HALKA ARZ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
 

Panelsan Çatı halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı, hangi bankalar?

Hun Yenilenebilir Enerji halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı?

DAP Gayrimenkul (#dapgm) halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı, hangi bankalar?