Paribu çöktü mü, neden açılmıyor? Paribu ne oldu 2021?

ABONE OL

Kripto paraların alım satım işlemlerinin gerçekleştirildiği kripto para borsalarından biri olan Paribu'da, 9 Ağustos 2021 tarihinde işlem yapamayan kullanıcılar, bunun sebebini internet üzerinde araştırmaya başladı. Paribu çöktü mü ne oldu? Paribu neden açılmıyor? İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Fenerbahçe ile Paribu arasında yapılan sözleşme ile Fenerbahçe Token’leri satışa sunuldu. Yapılan bu sözleşmenin ardından satışa sunulan tokenler tam 30 saniye içerisinde tükendi. Taraftarlar, Fenerbahçe token alabilmek için Paribu platformlarına adeta akın etti.

Taraftarların bu yoğun giriş denemeleri ve alım satımlarının ardından 15 Milyon TL’lik Fenerbahçe Token satılırken, Paribu’da da yavaşlama başladı. Yavaşlamanın ardından işlemlerini gerçekleştirmede problemler yaşayan Paribu kullanıcıları konuyu araştırmaya başladı.

Sosyal medyada gündem oldu

Paribu’nun Fenerbahçe ile anlaşmasının ardından yapılan işlemler, Paribu’da yavaş çalışma problemlerini de beraberinde getirdi. Birçok kullanıcı konuyu sosyal medyaya taşıdı. Twitter’da konuyla ilgili binlerce twit atıldı.
Paribu’daki yavaşlamanın Fenerbahçe ile anlaşma sonucunda yoğun işlemlerden dolayı olabileceği ihtimali kuvvet kazandı.