Proje üretemeyen Kocasinan Belediyesi, Kazım Yücel'in hayalini hayata geçiriyor

ABONE OL

Kocasinan Belediyesi'nin mayıs ayı meclis toplantısında, Kayseri Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması kararı alındı. Kendi projesini üretmekte zorlanan ve bu konuda ilçeye katkı sağlayamayan Kocasinan Belediyesi, İyi Partili Kazım Yücel'in yıllar önce açıkladığı projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

İyi Partili Kazım Yücel, 2019 yerel seçimleri öncesinde başkanlığa adaylığını ve akabinde de projelerini bir bir sıralamış, Kocasinan bölgesinde hayata geçirmek istediği hayallerini kamuoyu ile paylaşmıştı. Geçen süre zarfında Kazım Yücel’in birçok projesi, Türkiye’nin farklı illerinin belediyeleri tarafından kullanıldı.
Yücel’in projesini kullanan bir diğer belediye de kendisinin de meclis üyesi olduğu Kocasinan Belediyesi oldu. Gelişmekte zorlanan ve ilçede yaşayan vatandaşların refahına katkı sağlayamayan Kocasinan Belediyesi, bu kez Kazım Yücel’in organik tarım projesini hayata geçirmek için harekete geçti.



MECLİS GÜNDEMİNE EK MADDE OLARAK GETİRİLDİ

Kayseri Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi, Kocasinan Belediyesi’nin Mayıs ayı meclis toplantısında ek gündem maddesi olarak meclis üyelerinin onayına sunuldu. Madde, meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi ve projenin hayata geçirilmesi için çalışmalar başladı. Kocasinan Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü ise 2 yıl önce İyi Partili Kazım Yücel’in açıkladığı projeyi, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın projesiymiş gibi; “BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN TARIMA DAYALI ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MÜJDESİ” başlığı ile basına servis etti.

KAZIM YÜCEL’DEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Ulak Haber’e özel açıklamalarda bulunan İyi Partili Meclis Üyesi Kazım Yücel, kendi projesinin hayata geçirileceğinden dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi. Yücel, “2 yıl önce Kocasinan Belediyesi için aday adaylığım söz konusuydu. O dönem emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. O dönemki çalışmalardan biri olan organik organize sanayi projesi de Kocasinan Belediye meclisinde önümüze geldi. O dönem bu proje için yoğun çalışmıştık ve detaylarıyla araştırmıştık. Bizim projemiz olması önemli değil. Kocasinan kazansın noktasında biz de bu projeyi destekliyoruz” dedi.

“BİZİM 2 YIL ÖNCE SÖYLEDİĞİMİZİ FLAŞ PROJE GİBİ AÇIKLIYORLAR”

Yücel sözlerinin devamında ise, “Kocasinan Belediyesi ya da Adalet ve Kalkınma Partisi’nin tamamına baktığımızda bir proje üretmedikleri ortada. Bizim 2 yıl önce söylediğimizi bugün flaş bir proje gibi açıklaması manidar. Bu projeyi biz 2 yıl önce söylemişiz. Keşke 2 yıl geç kalınmadan bu proje hayata geçmiş olsaydı. Gönül ister ki Kocasinan veya Ak Partili bütün belediyeler, önümüze sürekli yeni projelerle, bu çağa uygun projelerle gelsin. Ama maalesef bunlarla ilgili proje maalesef bugüne kadar olmadı. Eğer bizim projelerimizi kullanmak isterlerse destek veririz” dedi.

 

kazım yücel kocasinan belediyesi