Ramo 18. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı

ABONE OL

Yayınlandığı günden bu yana dizi severlerin merakla takip ettiği Show TV'nin nefes kesen dizisi Ramo'nun 18. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Ramo'nun 18. Bölümünde neler olacağını merak edenler heyecanla bu fragmanı bekliyordu. İşte merak edilen Ramo 18. Bölüm 2. Fragmanı!

Reklam
Reklam

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Ramo Show Tv ekranlarında izleyicileri ekranları başına kilitlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 17. Bölümüyle ekranlara gelen Ramo’da, Kürşat’tan bir şeyler öğrenmek isteyen Ramo’nun planı Kürşat’ın öldürülmesiyle boşa çıkar. Olay yerine polisler gelirken, çıkan çatışmada Ramo da yaralanır. Hasan, Ramo’nun kaçmasını sağlayabilmek için kendisini feda eder ve polise cinayet zanlısı olarak teslim olur. Fidan, Ramo’nun Kürşat’tan öğrendiği ipucunu Sibel’e söyleyerek ondan yardım ister. Sibel, ipucunun izini sürerken büyük bir tehlikeye doğru gittiğinin farkında değildir. Diğer yandan Ramo, ağabeyi Hasan’ı hapisten kurtarmaya çalışırken kendisini korkunç olaylar dizisinin içinde bulur. Ramo, olayları araştırdıkça hiç beklemediği büyük belalara bulaşacaktır.
Ramo 18. Bölüm 2. Fragmanı da izleyicilerin merakla beklediği fragmanlardan biriydi. Ramo 18. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. İşte merakla beklenen o fragman!
RAMO 18. BÖLÜM 2. FRAGMAN
 

ramo yeni bölüm fragman ramo 18. bölüm 2. fragman ramo 18. bölüm fragman ramo 18. bölüm yeni fragman