Ramo 4. Son bölüm tek parça full izle, 5. Bölüm fragmanı

ABONE OL

Ramo dizisi, izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. 4 Şubat Salı akşamı 4. Bölümüyle ekranlara gelen Ramo'yu kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler, internette dizinin son bölümünü araştırmaya başladı. Ramo, 4. Bölüm tek parça full izle! 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Reklam
Reklam

Show Tv’nin ve Salı akşamlarının sevilen dizisi Ramo, 4 Şubat Çarşamba akşamı 4. Bölümüyle ekranlara geldi. İzleyicileri ekranlara kilitleyen Ramo, izlenme oranlarında da yükselmeye başladı. Ramo dizisinin 4. Bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler internette araştırmalarını yoğunlaştırdı. Ramo 4. Bölüm full izle!
RAMO 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Ramo'nun 4. bölümünde; İstanbul mafyasının hükmünü her iki taraf da yerine getirmiş, sulhu sağlamak için nikah hazırlıklarına başlamıştır. Herkes suların durulduğunu düşünürken, Halef ve Neslihan adım adım planlarını gerçekleştirip Ceyhan’ı cezaevinden kaçırır. Nikah günü gelip çatar. Fatoş tüm bu olan bitene dayanamayıp Boz’u arar. Gelip onu kurtarmasını ister. Diğer tarafta ise Ceyhan, Ramo’nun düğününü basar. Tıpkı Ramo’nun kardeşini öldürdüğü gibi, o da abisi Hasan’ı öldürecektir. Hasan ise olan bitenden habersiz, Ceyhan’ın kurduğu tuzağa düşmüş, tek başına ateş çemberinin arasında kalmıştır. Ramo çaresizce Ceyhan’la karşı karşıyadır.
RAMO 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
RAMO 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ramo 5. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 5. Bölümünde neler olacağı şimdiden merak konusu oldu. Ramo 5. Bölümde neler olacak? İşte detaylar…
RAMO 5. BÖLÜM FRAGMAN İÇİN TIKLAYINIZ
 
 

ramo shhow tv 4. bölüm fragman 5.