Roma Trabzonspor maci canli

ABONE OL

UEFA Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil eden Trabzonspor, 2-1 yenildiği maçın rövanşında, İtalya'da Roam ile karşılaşıyor. Roma – Trabzonspor canlı şifresiz donmadan justin tv selçuksports, jestyayın, taraftarium24, netspor10, kralbozguncu bedava ücretsiz izle.

Reklam
Reklam

Süper Lig’in ilk iki haftasında çıktığı karşılaşmalarda 6 puan toplayan Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi’nde de ülkemizi temsil etmeye devam ediyor. Avrupa macerasına devam etmek isteyen bordo mavili temsilcimiz, 2-1’in rövanşında, İtalya’da Roma’yı yenerek yoluna devam etmek istiyor.

İlk karşılaşmada kendi evinde mağlubiyet alan Trabzonspor’un bu maçta tur şansı zor görünse de bordo mavili ekip tura inanmış durumda. Roma’yı kendi evinde yenmek isteyen Abdullah Avcı’nın öğrencilerinin bu karşılaşmada varını yoğunu sahaya yansıtması bekleniyor.

Karşılaşmanın başlamasına kısa bir zaman kala futbolseverleri de heyecan sardı. Bu dev mücadelenin detayları ve izleme linki de internette sıkça aranmaya başladı.

Trabzonspor, Roma'ya sadece 2 oyuncusundan yoksun gidiyor. Sakatlığı devam eden Dorukhan Toköz ile yeni transfer Stefano Denswil kafilede yer almadı. Bordo-mavili taraftarlar, havalanında takımı uğurlarken "Roma'yı yakın da gelin" tezahüratları yaptılar. Teknik direktör Abdullah Avcı son antrenmanda oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Usta çalıştırıcı "İlk maçı kaybetmiş olabiliriz ancak Roma'yı ne kadar zorladığımızı herkes gördü. Biz sonuna kadar zorlayalım. Neler olacağını göreceğiz" dedi.

Roma -Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi Play Off Turu rövanş mücadelesi saat 20.00’de başlayacak. Olimpico’da oynanacak olan karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan hakem Srdjan Jovanovic yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri, Uros Stojkovic ve Milan Mihajlovic olacak. Müsabaka ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Maçın 11’leri

ROMA: Santos, Karsdorp, Ibanez, Mancini, Susperreguy, Veretout, Cristante, Mkhitaryan, Pellegrini, Zaniolo, Abraham
TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Edgar IE, Vitor Hugo, Trondsen, Siopis, Marek Hamsik, Nwakaeme, Bakasetas, Gervinho, Cornelius

Sıopıs, Trondsen ve Cornelıus İlk 11'e

Abdullah Avcı, Roma'daki maç öncesi 11'ini değiştiriyor. Deneyimli çalıştırıcı sol bekte büyük hatalar yapan İsmail Köybaşı'na bu maçta forma vermeyecek. Yerine hazırlık karşılaşmalarında bu alanda görev verdiği Anders Trondsen'e şans tanıyacak. Orta alanda Berat Özdemir rotasyona girecek. Onun yerine de yeni transfer Manolas Siopis görev yapacak. Hücum hattında ise Gervinho kesik yiyecek. Andreas Cornelius 11'de olacak.

Roma – Trabzonspor maçı canlı izle

Karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler internette farklı mecralarda yayın araştırıyor. Bu karşılaşma ATV ekranlarından naklen yayınlanmaktadır. Siz de televizyon ekranlarınızdan ATV ekranlarını açarak maçı canlı olarak izleyebilirsiniz.

roma trabzonspor selçuksports izle roma trabzonspor kralbozguncu izle roma trabzonspor justin tv izle roma trabzonspor taraftarium24 izle