Sadakatsiz 37. son bölüm full izle! 38. yeni bölüm fragmanı izle

ABONE OL

Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen Sadakatsiz, 3 Kasım Çarşamba akşamı 37. Yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizi severler Sadakatsiz dizisinin 38. Bölüm fragmanını merakla araştırıyor.

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve dizi severlerin ilgiyle takip ettiği dizi Sadakatsiz, yeni sezonda da adından söz ettirmeye devam ediyor. Reyting rekorlarını alt üst eden dizi, 3 Kasım Çarşamba akşamı 37. Bölümüyle dizi severlerin evlerine konuk oldu.

İzleyiciler, ilgiyle takip ettikleri dizinin yeni bölüm fragmanını da merakla araştırmaya başladı. Sadakatsiz dizisinin 3 Kasım’da yayınlanan 37. Bölümünü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler de dizinin 38. Bölüm fragmanını araştırıyor.

İşte Sadakatsiz son bölüm ve yeni bölüm ayrıntıları…

Sadakatsiz 37. Bölüm full izle

Asya'nın Aras ile arasındaki duygusal yakınlaşmanın yansımaları özellikle Ali ve Volkan'ı rahatsız etmeye devam eder. Asya, duygularını ve kalbinin sesini dinleyerek, yaşamına dilediği şekilde devam etmek isterken, Derin'in yürümesi Volkan'ı ondan kopma noktasına getirir.
Volkan'ın tek amacı artık Derin'den uzak olmak ve Asya ile yeniden bir araya gelmektir.  Tam Aras geçmişine dair ipuçlarını hatırlamaya başlamışken, geçmişi onu bulacak ve herkes için Tekirdağ'da yepyeni bir sayfa açılacaktır...

Sadakatsiz 38. Yeni bölüm fragmanı izle
 

sadakatsiz 37. bölüm full izle sadakatsiz 38. bölüm fragmanı izle