Sedat Kılınç, uğradığı saldırı sonrası açıklamalarda bulundu

ABONE OL

Gazeteci Azim Deniz'in canlı yayınına konuk olarak katılan İş İnsanı Sedat Kılınç, program öncesi saldırıya uğramıştı. Yaşanan saldırı sonrasında Halk TV canlı yayınına telefonla bağlanan Kılınç, olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz günlerde MHP'den istifa ettiğini açıklayan ve Deniz Postası TV’de canlı yayına çıkacak olan İş İnsanı Sedat Kılınç, program öncesi stüdyoyu basan bir grup tarafından saldırıya uğramıştı. Gazeteci Azim Deniz’in de darp edildiği saldırı sonrası Kılınç’tan açıklama geldi.

Halk TV canlı yayınına telefonla bağlanan Sedat Kılınç, yaşanan olayı ayrıntıları ile birlikte anlattı. Kendisinin kaçırılması gibi bir durum olmadığını aktaran Kılınç, “Alçakça bir saldırı oldu. Ülkücülükle alakası olmayan, 100 kişilik bir grup alçakça bir saldırıda bulundu. Şu anda da hastanedeyim. Kaçırılma olayı doğru değil. Önce televizyonda saldırı oldu, sonra aşağıda saldırı oldu, daha sonra aracıma binerek hastaneye geçtim ben.” dedi.

“RÖPORTAJ VERMEYECEKSİN DEDİLER”

Yaşanan olayın detaylarını da paylaşan Kılınç, “Benim partiden bir istifam olmuştu. Bunun akabinde röportajlarım olmuştu. Tekrar röportaj vermemi istemediklerini söylediler.” dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz’ın, “Yani ne dediler, konuşmayacaksın mı dediler” sorusu üzerine ise Kılınç, “Yani röportaj vermeyeceksin dediler. Ondan sonra da saldırdılar zaten.” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERLER

Gazeteci Azim Deniz ve İş İnsanı Sedat Kılınç saldırıya uğradı

Gazeteci Azim Deniz, yaşanan saldırıyı anlattı