Sinan Aktaş'tan park tepkisi: Palancıoğlu Guinness rekorlar kitabına başvursun!

ABONE OL

Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Melikgazi Belediyesi'nin 80 parkından birini gezerek eleştirilerde bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla konuyu aktaran Aktaş, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'na da çağrıda bulundu. Aktaş, 'Bulunduğumuz alan Guinness rekorlar kitabına girebilecek en küçük parklardan biri' dedi.

Reklam
Reklam

Saadet Partisi’nden Melikgazi Belediyesi’nin “80 Günde 80 Park” projesine eleştiri geldi. Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 30 Ağustos’ta bulunan parkı eleştirdi. Canlı yayında parkın durumunu gösteren Aktaş, yapılan parkın çok küçük olduğunu ve içerisinde bulunan materyallerin de sınırlı sayıda olduğunu aktardı. Sinan Aktaş, “Palancıoğlu 80 günde 80 park yapacağız dedi. 80 gün de 28 Aralık’ta bitti. 80 parkın tamamını bitirdik diye de ilan etti. Bugün itibariyle 110 gün civarında oldu. Biz de biten parkları bir dolaşalım diye çıktık. Şu an 30 Ağustos Mahallesindeyiz. Parka sadece çim ekilmiş, kilitli parke taşı döşenmiş, 4 tane de ağaç dikilmiş. Parkta 2 tane bank, 1 aydınlatma lambası ve 1 de çöp bidonu konulmuş. Mustafa Palancıoğlu yapılan en büyük parktan canlı yayın yapıyor. Biz de en küçük parktan canlı yayın yaptık. Bunun gibi çok park var mahallelerde” dedi.
Guinness rekorlar kitabına başvursunlar”
Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na çağrıda bulunan Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, “Bulunduğumuz alan belki de Guinness rekorlar kitabına girebilecek en küçük parklardan biri. Kendisine tavsiyemiz Guinness’e müracaat etsinler. Mutlaka rekor olarak kitaba gireceklerdir” dedi.
 

melikgazi belediyesi saadet partisi melikgazi ilçe başkanı sinan aktaş sinan aktaş kayseri