Smart Güneş Enerjisi halka arz sonuçları açıklandı mı, borsada ne zaman işlem görmeye başlayacak?

ABONE OL

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı almasının ardından 16-17-18 Mart tarihlerinde talep toplama işlemlerini gerçekleştiren Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri'nin halka arz sonuçları merak konusu oldu. SMRTG halka arz sonuçları açıklandı mı, borsada ne zaman işlem görecek?

Reklam
Reklam

Sermaye Piyasası Kurulu, Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri’nin halka arzına onay vermiş ve şirket, 16-17-18 Mart tarihlerinde 3 gün boyunca banka ve aracı kurumlar üzerinden talep toplama işlemlerini gerçekleştirmişti.

Şirket, halka arza 38.208.000 nominal değerli payı konu etti. Smart Güneş Enerjisi’nin halka arzına katılan yatırımcılar, şirketin halka arz sonuçlarını ve borsada ne zaman işlem göreceğine dair detayları internette araştırmaya başladı.

Smart Güneş Enerjisi halka arz sonuçları açıklandı mı?

Şirketin halka arz sonuçları henüz açıklanmadı. Halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından haberimiz güncellenecektir.

Halka arz edilen payların borsada ne zaman işle göreceğine dair bilgiler de şirketten yapılacak duyurunun ardından netlik kazanacak ve bu bilgi de haberimizin detaylarına eklenecektir.
 

Smart Güneş Enerjisi halka arz ne zaman, eşit dağıtım mı oransal mı?