Sporting Lizbon Beşiktaş maçı şifresiz canlı izle? CANLI yayın kanalları!

ABONE OL

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, 4. maçında Sporting Lizbon ile karşılaşıyor. Sporting Lizbon Beşiktaş maçı şifresi canlı EXXEN Spor nasıl izlenir? Sporting Lizbon Beşiktaş maçını canlı veren yabancı kanallar?

Reklam
Reklam

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 4. hafta heyecanı başladı. Temsilcimiz Beşiktaş da deplasmanda Portekiz’in Sporting Lizbon takımı ile kozlarını paylaşıyor. Siyah beyazlı ekip, bu karşılaşmada ilk puanını almak istiyor. Daha önce çıktığı 3 karşılaşmada da galibiyet alamayan kara kartal, bir önceki maçını da Sporting Lizbon ile kendi evinde oynamış ve mücadeleden 4-1’lik yenilgi ile ayrılmıştı.

Sergen Yalçın’ın öğrencileri, deplasmanda galip gelmek ve hanesine ilk 3 puanı yazdırmak istiyor.

Maçı naklen izlemek isteyen futbolseverler de maç hakkında detaylı araştırmalar yapmaya başladı. Özellikle, bu karşılaşmayı veren yabancı kanallar internette sıkça aranıyor.

Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı nasıl izlenir?

Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı 3 Kasım Çarşamba günü saat 23:00'te Exxen'de ve Azerbaycan televizyonu CBC Sport'ta canlı yayınlanacak.

CBC SPORT NASIL VE NEREDEN İZLENİR?

Çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

CBC SPORT FREKANS BİLGİLERİ NE?
Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500

SPORTING LIZBON - BEŞİKTAŞ MAÇININ MUHTEMEL 11'İ
SPORTING LIZBON: ADAN, INACIO, COATES, FEDDAL, PORRO, PALHINHA, NUNES, REIS, POTE, SARABIA, PAULINHO
BEŞİKTAŞ: ERSİN, NECİP, WELINTON, MONTERO, UMUT, JOSEF, GHEZZAL, ATIBA, SALİH, LARIN, KENAN

BEŞİKTAŞ'TAN SAKATLIK AÇIKLAMASI! VALENTINE ROSIER VE BATSHUAYI...

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada,
"Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig 'in 11. haftasında Atakaş Hatayspor ile deplasmanda oynadığı müsabaka sırasında sağ uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen Michy Batshuayi ile aynı müsabakanın sonrasında sağ alt baldır adalesinde ağrı hisseden Valentin Rosier'e Acıbadem Fulya Hastanesi'nde MR görüntülemeleri yapılmıştır.

Yapılan MR görüntülemeleri neticesinde; Michy Batshuayi'nin uyluk arka adalesinde (biceps femoris) gerilme ve kanama, Valentin Rosier'in ise sağ alt baldır adalesinde (soleus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Futbolcularımzın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.