Tozlu Yaka Cemre öldü mü Vefa'nın babası Osman mı öldürdü, katil kim?

ABONE OL

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Tozlu Yaka'da Cemre'nin ölümü dizi severleri adeta şoke etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cemre'nin katili araştırılıyor. Tozlu Yaka Cemre öldü mü, kim öldürdü katili kim?

Reklam
Reklam

Pazar akşamlarının ve FOX Tv ekranlarının fenomen dizilerinden Tozluyaka, izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana adından söz ettirmeyi başaran dizide olayların adeta ardı arkası kesilmiyor.

Önce Vefa’nın ölümün ardından dizi iyice karışmıştı. Vefa’nın katilinin aranmasının ardından bu kez Cemre’nin ölümü diziyi başka bir seyre götürdü.

Cemre'nin ölümünün ardından arkadaşları, Vefa'nın babasının yanına giderken olay hakkında bilgiler etmeye çalıştı. Cemre'yi kimin öldürdüğü de dizi severler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Ancak dizide bu bilgi henüz netlik kazanmış değil. Dizinin 15. bölümü 9 Eylül Pazar akşamı ekranlara gelecek. Peki, Cemre'nin katili belli olacak mı? 

İzleyicilerin en çok araştırdığı ve merak ettiği konuların başında şüphesiz, Cemre'yi kim öldürdüğü. Vefa'nın babası Osman'ın, intikam için Cemre'yi öldürdüğü düşünülüyor. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanında yer alan detaylar, durumun pek de böyle olmadığını gösteriyor. Cemre'nin katilinin kim olduğuna dair detayların dizinin ilerleyen bölümlerinde netlik kazanması bekleniyor.