Trabzonspor Galatasaray maçı canlı izle

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig'in 23. Haftasında Galatasaray ile Trabzonspor NEF Stadyumu'nda kozlarını paylaşıyor. Galatasaray Trabzonspor maçı canlı izle HD. GS TS maci canli yayin izle.

Reklam
Reklam

Süper Lig’de heyecan derbi ile sürüyor. Galatasaray ile Trabzonspor NEF Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. İki takımın mücadelesi öncesinde heyecan dorukta. Müsabakanın sonucu ise şimdiden merak konusu. Her iki ekip de mutlaka kazanmak istiyor.

Galatasaray’da hedef, düşme potasından uzaklaşmak. Trabzonspor ise şampiyonluk parolası ile başladığı sezonu taçlandırmak ve bu hedef doğrultusunda da Galatasaray engelini aşmak istiyor. Merakla beklenen mücadelenin ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

GALATASARAY: Fatih, Boey, Nelsson, Marcao, Ömer, Berkan, Taylan, Cicaldau, Emre, Kerem, Halil
YEDEKLER: İsmail, Yedlin, van Aanholt, Babel, Morutan, Luyindama, Barış Alper, Bartuğ, Arda, Feghouli
TEKNİK DİREKTÖR: Domenec Torrent
TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Denswil, Vitor Hugo, Puchacz, Berat, Dorukhan, Bakasetas, Vişça, Nwakaeme, Cornelius
YEDEKLER: Erce, Arda, Ahmetcan, Serkan, İsmail, Siopis, Yunus, Hamsik, Cem, Salih
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

ASLAN'DA BEŞ EKSİK

Galatasaray'da 6 futbolcu, farklı nedenlerle karşılaşmada forma giyemiyor. Sakatlıkları bulunan Fernando Muslera, Mbaye Diagne, Işık Kaan Arslan ve Alpaslan Öztürk maçta yer almıyor. Afrika Uluslar Kupası'nda Mısır Milli Takımı için ter döken Mustafa Muhammed de kadroda bulunmuyor.

ÜÇ FUTBOLCU KART CEZA SINIRINDA

Cimbomda 3 futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. DeAndre Yedlin, Christian Luyindama ve Ömer Bayram mücadelede kart görmeleri durumunda 24. haftadaki Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi cezalı duruma düşecek.

LİGDE 11 MAÇTA 1 GALİBİYET

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yaptığı son 11 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Sarı-kırmızılılar, ligin 12. haftasıyla başlayan süreçte 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 10 gol atan "Cimbom", kalesinde 17 gole engel olamadı.

AVERAJ EKSİDE!

Ligde geride kalan 22 hafta sonrası sarı-kırmızılı takımın averajı eksi 4 olarak gerçekleşti. Bu sezon Süper Lig'de 27 gol atan sarı-kırmızılı ekip, kalesinde 31 gole engel olamadı.

ALTI EKSİK

Bordo-mavili takımda, milli takım kampında bulunan Kouassi, hasta olan Koita, cezalı oyuncular Hüseyin Türkmen, Yusuf Erdoğan, sakatlıkları süren Abdülkadir Ömür ve Trondsen forma giyemiyor.