Trabzonspor Konyaspor canli

ABONE OL

Süper ligde trabzonspor ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Trabzon Konya canli mac izle. Trabzonspor Konyaspor canli izle HD.

Reklam
Reklam

Süper Lig'in 25. haftasında heyecan devam ediyor. Abdullah Avcı yönetiminde başarılı bir dönem geçiren ve ligde zirvede yer alan Trabzonspor, en yakın takipçisi Konyaspor ile kozlarını paylaşacak. Mete Kalkavan'ın yöneteceği kritik maç taraftarda heyecan yarattı. Bordo mavili ekip kazanarak puan farkını açmak istiyor. Konyaspor ise evinde 18 maçtır kaybetmeyen Trabzonspor'u yenerek puan farkını azaltmak ve zirveye biraz daha yaklaşmak istiyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Trabzonspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Trabzonspor - Konyaspor maçı ne zaman ve saat kaçta?


Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında bu akşam, en yakın takipçisi Konyaspor'u ağırlayacak. Bir maç eksiği olan Konyaspor'un 48 puanı bulunurken, bordo-mavililer ise 57 puan ile liderliğini sürdürüyor. İki takım arasında geride kalan 41 lig maçında Karadeniz temsilcisinin galibiyetlerde 20'ye 10 üstünlüğü bulunuyor. 11 müsabakada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 64 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 47 gol gördü.

TRABZONSPOR-KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Trabzonspor'un sahasında Konyaspor'u ağırlayacağı maç bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Mücadelede hakem Mete Kalkavan görev yapacak.

TRABZONSPOR-KONYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Denswil, Hugo, Puchacz, Siopis, Bakasetas, A. Ömür, Visca, Nwakaeme, Cornelius.

Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Soner, Amir, Michalak, Çekiçi, Bytyqi, Cikalleshi.