Young Boys Manchester United canlı izle EXXEN maçı izle

ABONE OL

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı başlıyor. Heyecanla beklenen büyük organizasyonun ilk karşılaşmalarından biri de Young Boys Manchester United mücadelesi. Young Boys Manchester United canlı izle EXXEN S Smart Sports justin tv jestyayın taraftarium24 selçuksports kralbozguncu gibi araştırmalar da internette sıklaştı.

Reklam
Reklam

UEFA Şampiyonlar Ligi, bugün oynanacak olan karşılaşmalarla start alıyor. Dev mücadelelere sahne olacak turnuvada, ülkemizi de Beşiktaş temsil ediyor. Devler Ligi, bugün E, F, G ve H gruplarında oynanacak 2’şer karşılaşma ile başlıyor.
F Grubu’nun ilk maçı da Young Boys Manchester United arasındaki müsabaka ile start alıyor. Türkiye’den de ilgiyle takip edilen karşılaşma için heyecan arttı ve araştırmalar da başladı. Mücadelenin detayları ve izleme linki de sıkça aranmaya başladı. İşte Young Boys MANU mücadelesinin detayları…

Maçın ayrıntıları

İsviçre temsilcisi ile İngiliz devi Kırmızı Şeytanlar arasındaki mücadele saat 19.45’te başlayacak. Wankdorf’da oynanacak olan karşılaşmayı Fransız hakem François Letexier yönetecek. Maçın yardımcı hakemliklerini ise Cyril Mugnier ve Mehdi Rahmouni yapacak. Karşılaşma, EXXEN’den naklen yayınlanacak.

Ronaldo 12 yıl sonra

Yıldızı Kırmızı Şeytanlar'da parlayan ve buradaki performansı ile diğer dünya devlerinin dikkatini çeken Ronaldo, 2009 yazında İspanyol devi Real Madrid’in yolunu tutmuştu. Rekor bonservis ücreti ile Madrid’e imza atan Ronaldo, 9 sezon forma giydikten sonra Juventus’un yolunu tuttu. Ronaldo daha sonra, yuvaya geri döndü. Tecrübeli dünya yıldızı, yıllar sonra Devler Ligi’nde yeniden Manchester United için sahaya çıkacak.

İlk 11'ler

Young Boys: Von Ballmoos, Hefti, Camara, Lauper, Garcia, Sierro, Martins Pereira, Aebischer, Fassnacht, Ngamaleu, Elia.
Manchester United: De Gea, Wan Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Pogba, Fred, Sancho, Bruno Fernandes, Van de Beek, Ronaldo

Opta Verileri

Manchester United'a rakip olduğu iki Avrupa kupası maçını da kaybeden Young Boys, iki mağlubiyetini de 2018/19 Şampiyonlar Ligi gruplarında aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde İsviçre takımlarına rakip olduğu sekiz maçın dördünü kazanan Manchester United (2B 2M), bu sekiz karşılaşmaya da grup aşamalarında çıktı (2G 2B 2M vs Basel & 2G vs Young Boys).

İngiliz takımlarına rakip olduğu sekiz Avrupa kupası maçının sadece birini kazanabilen Young Boys (1B 6M), tek galibiyetini 2010/11 Şampiyonlar Ligi elemelerinde Tottenham'dan aldı (3-2)

Maç EXXEN'de 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu mücadeleyi canlı olarak EXXEN yayınlıyor. Karşılaşmayı naklen izlemek için EXXEN'e abone olabilir ve Avrupa maçlarını bu platformdan takip edebilirsiniz.

young boys manu canlı izle young boys manchester united canlı izle