Antalyaspor Galatasaray Selçuk Sports taraftarium24 canlı maç izle

Spor Toto Süper Lig'de 1. Hafta heyecanı başladı. Ligin ilk haftasında Galatasaray, Antalyaspor'a konuk oluyor. Galatasaray Antalyaspor kralbozguncu bedava şifresiz taraftarium24 canlı Selçuksports naklen donmadan internetten inat TV mekan TV jestyayın justin Antalya GS TV jojobet TV netspor inat box bedava beinsports maç izle şeklinde araştırmalar yapılmaya başladı.

Antalyaspor Galatasaray Selçuk Sports taraftarium24 canlı maç izle
07 Ağustos 2022 - 20:29
Süper ligde geçen sezonu beklentilerin altında kapatan Galatasaray, yeni sezona umutla başlamak ve lig sonunda da şampiyon olmak istiyor. Sarı kırmızılı ekip geçen sezon hem yönetim hem de teknik ekipte değişikliğe gitmişti. Teknik direktör Okan Buruk ile anlaşan Aslan, yapılanmasını da bu doğrultuda gerçekleştirdi.

Sezon öncesinde hazırlık kampında çalışmalarını sürdüren Galatasaray, verimli bir kamp programının ardından yeni sezona başladı. Birçok yeni transferi de takıma kazandıran sarı kırmızılı ekip, bu sezon mutlaka şampiyon olmak ve taraftarlarına geçen sezonu unutturmak istiyor. Galatasaray yeni sezonu Antalya deplasmanında açıyor.

Antalyaspor ise geçen sezon flaş sonuçlar elde etmiş ve teknik direktör Nuri Şahin, başarısı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Alınan sonuçlarla adından söz ettiren Akdeniz temsilcisi, birçok futbolseverin de alkışını almıştı. Bu sezon çıtayı yükseltmek isteyen kırmızı beyazlı ekip, Galatasaray'ı İstanbul'a eli boş göndermek istiyor.

Antalyaspor - Galatasaray mücadelesinin başlamasına artık çok az bir süre kaldı. Mücadeleyi canlı ve naklen takip etmek isteyen futbolseverler ise internet üzerinde araştırmalarını sürdürüyor. Antalyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maç hakkında merak edilen detaylar haberimizde.
Antalyaspor - Galatasaray maçı ne zaman? 

Merakla beklenen ve sonucu da bir hayli merak konusu olan Antalyaspor Galatasaray maçı saat 21.45'te başlayacak. Zorlu 90 dakikada Hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Maç, Beinsports HD 1 ekranlarından naklen izleyici ile buluşacak. 

Muhtemel 11'ler 

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Kudryashov, Güray, Fredy, Fernando, Larsson, Ndao, Luiz Adriano, Wright

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Berkan, Oliveira, Yunus, Emre Akbaba, Kerem, Seferovic

Opta verileri 

Süper Lig'de Galatasaray'ı ağırladığı son altı maçı kazanamayan Antalyaspor (3B 3M), rakibini en son Nisan 2016'da 4-2?lik skorla mağlup etti.

Antalyaspor ile Süper Lig'de oynadığı son 12 maçı kaybetmeyen Galatasaray (8G 4B), en üst ligdeki rakipleri arasında devam eden en uzun yenilmezlik serisini yaşıyor.

Süper Lig'de açılış maçını evinde oynadığı son beş sezona yenilgiyle başlamayan Antalyaspor (2G 3B), bu karşılaşmaların dördünde kalesini gole kapattı. Antalya temsilcisi, bu şekilde son mağlubiyetini Ağustos 2008'de Beşiktaş'ı ağırladığı karşılaşmada 3-2'lik sonuçla aldı. 

Antalyaspor - Galatasaray canlı izle 

Süper ligin ilk haftasında oynanan Antalyaspor Galatasaray mücadelesini naklen izlemek isteyenler konuyu internette araştırıyor. Mücadeleyi Beinsports ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.