Antalyaspor Hatayspor canli izle

Spor Toto süper ligin 32. haftasında Antalyaspor ile Hatayspor karşılaşıyor. Antalyaspor Hatayspor macini canli izle. Antalyaspor Hatayspor canli mac izle HD.

Antalyaspor Hatayspor canli izle
11 Nisan 2022 - 20:25
Spor Toto Süper Lig'de heyecan sürüyor. 32. haftanın son maçında Antalyaspor ile Hatayspor, Antalya Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak.

Mücadele öncesi Antalyaspor, topladığı 44 puanla 10. sırada bulunuyor. 48 puanı bulunan Hatayspor ise 8. sırada yer alıyor.

ANTALYASPOR - HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Antalyaspor- Hatayspor maçı 11 Nisan Pazartesi günü saat 20.30'da başlayacak ve beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

İSTATİSTİKLER

Antalyaspor'un Süper Lig'de puan alamadığı takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Hatayspor (3M).

Hatayspor'un bu sezon Süper Lig'de boy gösteren takımlar arasında Antalyaspor'dan (9) daha fazla resmi maç galibiyeti aldığı iki takım bulunuyor: Kayserispor & Konyaspor (10?ar galibiyet). Hatay ekibi, kırmızı-beyazlılar ile Süper Lig'de oynadığı üç maçı en az üçer gol atarak kazandı (toplam 12 gol).

Süper Lig'de dokuz maçtır mağlubiyet almayan Antalyaspor (6G 3B), devam eden en uzun serinin sahibi. Son dört karşılaşmada puan kaybetmeyen kırmızı-beyazlılar, Kasım 2012'den bu yana ilk kez üst üste beş galibiyet almak istiyor.

Deplasmanda oynadığı son altı Süper Lig maçını kazanamayan Hatayspor (2B 4M), bu süreçteki dört mağlubiyetinde toplam 15 gol yedi.

Evinde oynadığı son dokuz Süper Lig maçını kaybetmeyen Antalyaspor (6G 3B), kulüp rekoru kırmak için sahaya çıkıyor.