Antwerp Fenerbahçe canli izle

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Belçika’nın Royal Antwerp takımına konuk oluyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler, karşılaşmanın detaylarını Fenerbahçe Royal Antwerp canlı izle aramaları ile gerçekleştiriyor.

Antwerp Fenerbahçe canli izle
04 Kasım 2021 - 22:53
Süper Lig’de son haftaların formsuz takımı Fenerbahçe, bu kez UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda Royal Antwerp ile kozlarını paylaşıyor. Sarı lacivertli ekip, bu maçta gelip gelerek siftah yapmanın hesaplarını yapıyor.

Sarı kanarya, daha önce çıktığı 3 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet almıştı. Vitor Pereira’nın öğrencileri, Antwerp deplasmanından mutlaka 3 puanla dönmek istiyor.

Maçın detayları…
Royal Antwerp Fenerbahçe maçı saat 23.00’te başlayacak. Mücadeleyi, Bosna-Hersekli hakem Irfan Peljto yönetecek. Maçın yardımcı hakemliklerini ise Senad Ibrisimbegovic ve Davor Beljo yapacak. Karşılaşma, EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

Antwerp - Fenerbahçe 11'ler...
Antwerp: Butez, Vines, Almeida, Bataille, De Laet, Yusuf, Verstraete, Gerkens, Fischer, Benson, Frey
Fenerbahçe: Berke Özer, Tisserand, Kim Min-Jae, Novak, Osayi-Samuel, Sosa, Mert Hakan, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can, Meyer, Berisha

NAZIM TAKIM ARKADAŞLARININ GERİSİNDE KALDI
Fenerbahçe’de Antwerp maçında Nazım Sangare’nin yedekler arasında yer alması yerinde ise Osayi-Samuel’in 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Sarı-lacivertli ekipte düzenli olarak forma giyemeyen ve ilk 11 yarışında takım arkadaşlarına göre geride kalan Nazım Sangare, teknik heyetin beğenisini toplayamadı. Avrupa’da önemli maça çıkacak sarı-lacivertli ekipte Nazım’ın yedekler arasında yer alması beklenirken yerine Osayi-Samuel’in ilk 11’de yer alması bekleniyor.