Antwerp Fenerbahçe maci canlı izle

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe, deplasmanda Belçika’nın Royal Antwerp takımı karşılaşıyor. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, internette Fenerbahçe Royal Antwerp canlı izle EXXEN spor araştırmaları yapıyor.

Antwerp Fenerbahçe maci canlı izle
04 Kasım 2021 - 22:03
UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda mücadele eden Fenerbahçe, deplasmanda Royal Antwerp’in konuğu oluyor. Daha önce çıktığı 3 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet alan sarı lacivertli ekip, bu karşılaşmadan mutlaka 3 puanla ayrılmak ve ilk galibiyetiyle de tanışmak istiyor.

Sarı lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında deplasmanda Eintracht Frankfurt ile karşılaşmış, mücadeleden 1-1 beraberlikle ayrılmıştı. Daha sonra evinde Olympiakos’u konuk eden temsilcimiz, bu maçta rakibine 3-0 kaybetti. Royal Antwerp’i de kendi evinde ağırlayan sarı lacivertliler, karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Şimdi rakibi ile deplasmanda karşılaşan temsilcimizde tek hedef 3 puan.

Maçın detayları…
Royal Antwerp Fenerbahçe maçı saat 23.00’te başlayacak. Mücadeleyi, Bosna-Hersekli hakem Irfan Peljto yönetecek. Maçın yardımcı hakemliklerini ise Senad Ibrisimbegovic ve Davor Beljo yapacak. Karşılaşma, EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

Antwerp - Fenerbahçe 11'ler...
Antwerp: Butez, Vines, Almeida, Bataille, De Laet, Yusuf, Verstraete, Gerkens, Fischer, Benson, Frey
Fenerbahçe: Berke Özer, Tisserand, Kim Min-Jae, Novak, Osayi-Samuel, Sosa, Mert Hakan, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can, Meyer, Berisha

Belçika takımlarıyla 8. maçını oynayacak

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Belçika ekipleriyle yarın 8. kez karşı karşıya gelecek. Royal Antwerp ve Anderlecht ile toplam 7 kez mücadele eden sarı-lacivertliler, 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Bu müsabakalarda rakip fileleri 10 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 9 gol gördü.

Royal Antwerp'in zirve takibi sürüyor

Belçika Birinci Futbol Ligi'nde 13 hafta geride kalırken, Royal Antwerp 24 puanla 3. sırada yer alıyor.
Kupa 2'de Fenerbahçe ile oynadığı ilk maçın ardından ligde 2 karşılaşmaya çıkan Belçika temsilcisi, Club Brugge ile 1-1 berabere kaldı, Cercle Brugge'ü ise 1-0 mağlup etti. Royal Antwerp, Belçika Kupası'nda ise Westerlo'ya 2-1 yenilerek elendi.