ATP Bilgisayar halka arz borsa hisse kodu nedir? ATP eşit mi oransal mı? ATP hangi bankalarda var?

Sermaye Piyasası Kurulu, ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’nin halka arzını onayladı. Bu haberin ardından yatırımcıları, halka arzda talep toplama tarihlerini diğer ayrıntıları araştırıyor. ATP Bilgisayar halka arz eşit mi oransal mı? ATP talep toplama tarihleri ne zaman, borsa hisse kodu nedir? ATP kaç lot verir? ATP hangi bankalarda ve aracı kurumlarda var?

ATP Bilgisayar halka arz borsa hisse kodu nedir? ATP eşit mi oransal mı? ATP hangi bankalarda var?
22 Mayıs 2021 - 10:32
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yayımladığı bültenle Boğaziçi Beton Sanayi ve ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. halka arz başvurusunun onaylandığını duyurdu.
"ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç¸ Kaynakları Üretim, Pazarlama ve Ticaret A.S¸. (“ATP”) paylarının halka arzına ilişkin izahname onayı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (“SPK”) başvuruda bulunmuştur. SPK’ya sunulan taslak izahname ATP ve halka arzda konsorsiyum liderleri olarak görev alan İş Yatırım ve Ata Yatırım’ın kurumsal web sitelerinde yayınlanmıştır.
 
Küresel pazarlarda kurumsal yazılımlar ve teknoloji çözümleri sunan ATP, üç ana alanda faaliyet göstermektedir. Tradesoft markasıyla sermaye piyasalarında, kritik görevler üstlenen kapsamlı yazılım ve teknoloji hizmetleri sağlamaktadır. ATP, Zenia markası ile konuk ağırlama sektöründe, 2020 yılı sonu itibarıyla 5 ülkede, 2.600 üzerinde lokasyonda, Burger King, Popeyes ve Arby’s gibi dünyanın tanınmış restoran zincir markaları dahil toplam 365 farklı müşteriye yazılım çözümleri sunmaktadır. ATP Digital markası altında sunduğu danışmanlık hizmetleri ve yazılımları ile orta ve büyük ölçekli şirketlerin dijital dönüşümünü uçtan uca desteklemektedir. Global açılımını 2018 senesinde başlatan ATP, Zenia Technologies B.V (Hollanda) ve Zenia Limited (Malta) şirketlerini kurmuştur. 2020 yılında da Çin’in TS (Shanghai) IT Co. Ltd.  şirketinin %51 hissesini satın alarak, kendi geliştirdiği yazılım çözümleri ile  Asya Pasifik pazarlarına girmiştir.”

ATP halka arz ne zaman?


ATP Bilgisayar’ın halka arzı onaylandı ancak talep toplama tarihleri henüz netlik kazanmadı. Talep toplama tarihleri netleştiğinde haberimiz güncellenecek ve tarihler haberimize eklenecektir.

ATP Ticari Bilgisayar Ağı halka arz ne zaman, borsa kodu nedir?


ATP Ticari Bilgisayar Ağı Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama Ticaret A.Ş. halka arz için SPK’ya başvuruda bulundu. 7.170.000 Lot +1.080.000 Lot Ek Satış gerçekleşmesi planlanıyor. Halka arzın, 2021’in ilk yarısında yapılması planlanıyor. Halka arz onayı alındığında haberimiz güncellenecektir. ATP Ticari Bilgisayar Ağı Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama Ticaret A.Ş.’nin halka arz onayının ardından da şirketin hisse kodu ve talep toplama tarihleri de netlik kazanacaktır.

ATP Ticari Bilgisayar Ağı halka arz oransal mı eşit mi?


Halk Arz Haber’in haberine göre, şirketin halka arz yöntemi henüz netlik kazanmadı. Yöntem belli olduğunda haberimiz güncellenecektir.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum