Baki Ersoy, MHP'den istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un, ekonomiye dair yaptığı açıklamalar sonrası disipline sevk edilmişti. Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Baki Ersoy, MHP'den istifa etti
16 Nisan 2022 - 14:54
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon kanalında, “Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şey yok saydığınızda problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor” demişti.

Bu sözlerin üzerine Ersoy, partisi tarafından disipline sevk edilmişti. Disiplin süreci henüz tamamlanmadan, Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile MHP’den istifa ettiğini duyurdu.

MHP'DEN İSTİFA ETTİ

Baki Ersoy yaptığı açıklamada, “Liderim Sayın Devlet Bahçeli Bey’e ve davama bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bağlı ve sadık kalacağım. Disipline sevkimle ilgili kamuoyunda yapılan istismar edici tartışmaların davama ve partime zarar verme ihtimalini bertaraf amacıyla partimden bugün istifa ediyorum” dedi.



İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum