Baraj 2. son bölüm tek parça full izle! Baraj 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Salı akşamlarının yeni dizisi Baraj, Fox tv ekranlarında 2. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Baraj filmi 2. son bölüm tek parça full kesintisiz izle! Baraj 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baraj konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var? Baraj nerede, hangi barajda çekiliyor? İşte detaylar…

Baraj 2. son bölüm tek parça full izle! Baraj 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
25 Mart 2020 - 00:43
Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Baraj dizisi, 24 Mart Salı akşamı 2. Bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Yayınlandığı ilk bölümle izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran Baraj dizisinin 2. bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler, diziyi internette araştırmaya başladı. Baraj dizisi 2. son bölüm tek parça full kesintisiz izle! Baraj 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baraj dizisi nerede, hangi barajda çekiliyor? Konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar…
SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Zerrin, Nehir'in kendi başına karar verip şehir dışına çıkmasına şaşırır. Ama döneceğinden emindir. Ekrem ile dolandıracakları yeni hedefleri araştırırlar. Zahra Tarık'a yakın olmanın yollarını arar. Bu sırada Nazım'ın boşladığı inşaat alanında işçiler disiplini bozmaya başlayacaktır.
BARAJ 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
BARAJ 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Baraj dizisinin 2. bölümü biter bitmez haftaya ekranlara gelecek olan bir sonraki bölümde neler olacağı da ayrı bir merak konusu oldu. Baraj 3. bölüm fragmanını merak edenler internette dizinin yeni bölüm fragmanını araştırıyor.
BARAJ 3. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN
BARAJ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Baraj dizisi Sakarya'da yer alan Akçay Barajı şantiyesinde çekilmektedir. Baraj sahnesi haricindeki çekimlerin de bu bölge civarında yapıldığı tahmin ediliyor. Çekimlerde farklı şehirlerden sahneler de bulunuyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum