Barış Akarsu hayranlarından Aslı Bekiroğlu'na sert tepki!

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, 4 Temmuz 2007 tarihinde geçirdiği bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayranlarından sert tepki aldı. Bekiroğlu, Akarsu’nun hayatının anlatılacağı film hakkında sorulan sorulara gülerek cevap vermişti. Aslı Bekiroğlu filmden çekildiğini duyursa da Twitter’da tepkiler peş peşe geldi.

Barış Akarsu hayranlarından Aslı Bekiroğlu'na sert tepki!
03 Haziran 2022 - 11:46
Adı geçtiğimiz yıl ifşa görüntüleri ile sık sık gündeme gelen oyuncu Aslı Bekiroğlu, Barış Akarsu’nun anısına çekilecek olan, merhum sanatçının hayatının anlatılacağı film projesinde yer alıyordu. Bekiroğlu, geçtiğimiz günlerde film projesi hakkında sorulan sorulara yanıt verdi.

Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Bekiroğlu, Barış Akarsu’nun ölümünden bahsederken gülerek konuştu. Bu konuşma üzerine tepkileri üzerine çeken Bekiroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile projeden çekildiğini duyurmuştu. Ancak Bekiroğlu projeden çekilse de tepkiler dinmedi.

ASLI BEKİROĞLU NE DEMİŞTİ!

Aslı Bekiroğlu muhabirlerin, "Barış beyin trajik bir ölümü oldu, ne söylemek istersiniz?" sorusuna Aslı Bekiroğlu gülerek, "Ne diyeyim hayatım, başı sağ olsun ne denir? Tövbe yarabbim." yanıtını verdi.

TWİTTER’DA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Barış Akarsu’nun hayranları sosyal medyada Bekiroğlu’na büyük tepki gösterdi. Birçok kişi, Bekiroğlu’nun bu projeyi zaten hak etmediğini savundu. İşte Bekiroğlu’na gelen o tepkilerden bazıları.







FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum