Başakşehir Giresunspor canlı izle

Süper Lig’de 18. Hafta maçları başladı. Başakşehir de kendi evinde Giresunspor’u konuk ediyor. Başakşehir Giresunspor canlı izle HD.

Başakşehir Giresunspor canlı izle
21 Aralık 2021 - 17:14
Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Ligin 18. Haftasında Başakşehir kendi evinde Giresunspor’u konuk ediyor.

Emre Belözoğlu göreve geldiği günden bu yana çıkışını sürdüren İstanbul temsilcisi, Giresunspor karşısında da galibiyet elde etmek istiyor.

Teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı 9 maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik alan Medipol Başakşehir, 29 puanla haftaya 3. sırada girdi. Başakşehir, yakaladığı bu seriyi devam ettirmek istiyor.

Turuncu-lacivertli ekibin Galatasaray'la oynadığı maçta kırmızı kart gören Leonardo Duarte bu mücadelede forma giyemeyecek. Bu sezon üçer sarı kart gören Ömer Ali Şahiner ve Mahmut Tekdemir ise Giresunspor karşılaşması öncesi ceza sınırında bulunuyor.

Ligde oynadığı son maçta sahasında Altay'ı 3-1 mağlup eden GZT Giresunspor ise 22 puanla 12. sırada yer alıyor. Karadeniz ekibi yakaladığı seriyi devam ettirmeyi planlıyor.

Maçın 11’leri

Medipol Başakşehir: Muhammed, Caicara, Epureanu, Youssouf, Lima, Mahmut Tekdemir, Visca, Deniz Türüç, Berkay, Ömer Ali, Okaka

GZT Giresunspor: Okan, Aziz, Alexis, Diarra, Zeki, Flavio, Traore, Diabate, Sergio, Shapi, Balde