Başkan Çopuroğlu: 2022, ihracat yılı olacak

Ak Parti Kayseri teşkilatı, 2021 Kayseri Yatırımları Değerlendirme Toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Ak Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 2022 yılının ihracat yılı olacağını söyledi.

Başkan Çopuroğlu: 2022, ihracat yılı olacak
02 Ocak 2022 - 13:08
AK Parti Kayseri İl teşkilatı, 2021 Kayseri Yatırımları Değerlendirme Toplantısı’nda basın mensupları ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve diğer belediye başkanları da yer aldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 2018 genel seçimlerinin ardından yapılan çalışmaları yıllara değerlendirdi. Çopuroğlu açıklamasında, “2019 yılı Covid-19 yılı oldu. 2020, İHA-SİHA yılı, 2021 yılı şükrediyoruz Cenabıallah bugünleri de gösterdi TURKOVAC yılı oldu. Dünyada 9 ülkenin kendi aşısını ürettiği ülkelerden biri de Türkiye Cumhuriyeti devleti.  Ve bu da Kayseri’ye nasip oldu. Özellikle emeği geçenlerden Allah razı olsun diyoruz, teşekkür ediyoruz.” dedi.

“2022 YILI İHRACAT YILI OLACAK”

2022 yılının da ihracat yılı olacağını söyleyen Başkan Çopuroğlu, “2022 yılı da Allah’ın izniyle ihracat yılı olacak. Çünkü son dönemlerde yakın coğrafyadaki batı ülkelerindeki taleplerin Çin’e değil Türkiye’ye doğru evrilmesinden dolayı, esnek üretim kabiliyetinden dolayı ciddi manada sanayimizde üretim artışları yaşanıyor. İnşallah 2022 yılı da cari açığın olmadığı, ihracatın rekorlar üstüne rekorlar kırdığı bir yıl olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Başkan Çopuroğlu konuşmasının sonunda, “Biz de Türkiye’de üye sayısını artıran 3-5 ilden bir tanesi olduk. Arkadaşlarımız gayretle çalışmalarına devam ediyor.”
ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum