Bayern Münih'ten Barcelona deplasmanında net galibiyet: 0-3

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında Barcelona ile Bayern Münih karşılaştı. E Grubu mücadelesinde Barça, rakibinin bileğini bükemedi. İlk yarının 1-0 Münih lehine sonuçlandığı mücadele 3-0’lık skorla tamamlandı.

Bayern Münih'ten Barcelona deplasmanında net galibiyet: 0-3
14 Eylül 2021 - 23:50
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan başladı. Devler Ligi’nin E Grubu mücadelesinde Barcelona ile Bayern Münih Camp Nou’da kozlarını paylaştı. Messi’siz Barcelona, ilk yarıda Bayern Münih karşısında çok etkili olamadı ve golü kalesinde gördü.

Mücadelenin ikinci yarısında da etkisini ortaya koyan Almanya temsilcisi, karşılaşmadan 3-0’lık net bir skorla ayrılmasını bildi.

Thomas Müller, Bayern Münih'in Barcelona'ya konuk olduğu E Grubu maçında takımını 34. dakikada 1-0 öne geçirdi. Thomas Müller, Barcelona ağlarını 6. maçta 7. kez havalandırdı. Alman oyuncu, Şampiyonlar Ligi ve Şampiyon Kulüpler Kupası maçlarında Barcelona kalesine en çok gol atan isim oldu.

Alman takımının 2. ve 3. golü, karşılaşmanın 56. ve 85. dakikalarında Robert Lewandowski’den geldi. Barça maçından galibiyetle ayrılan Münih, grup maçlarında hanesine 3 yazdırarak liderlik koltuğuna oturdu. Grubun diğer maçı Kiev Benfica maçı ise 0-0’lık beraberlikle sonuçlandı. Barcelona ise haftayı grup sonuncusu kapattı.

Genç Yusuf da forma şansı buldu

Barcelona’nın Türk futbolcusu Yusuf Demir, karşılaşmanın 59. Dakikasında oyuna dahil oldu. Genç futbolcu, sahadaki performansı dikkat topladı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum