Behzat Ç yeniden başlayacak mı 2022, ne zaman hangi kanalda?

Bir zamanlar ekranları kasıp kavuran fenomen dizi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizinin yeni bölümleriyle ekranlara geleceği haberi, izleyicileri heyecanlandırdı. Behzat Ç. yeniden mi başlıyor, aynı oyuncular mı olacak, Erdal Beşikçioğlu olacak mı, nerede hangi kanalda yayınlanacak, ne zaman başlayacak?

Behzat Ç yeniden başlayacak mı 2022, ne zaman hangi kanalda?
16 Haziran 2022 - 00:25
STAR TV ekranlarının sevilen dizilerinden Behzat Ç., 2010 yılında ekranlara gelmiş ve izleyicileri adeta büyülemişti. Yayınlandığı her yen ettiren i bölümle pür dikkat izlenen ve adından sıkça söz Behzat Ç.’nin final olması izleyicileri de bir hayli üzmüştü. Ancak sevilen diziye olan ilgi, 2019 yılında yeniden alevlenmiş ve dizi Blu TV ekranlarında yeniden yayınlanmıştı.

Blu TV’de de yayın hayatı tamamlanan Behzat Ç. adlı dizi, gerek sosyal medyada gerekse Youtube’da hala en çok konuşulan ve izlenen diziler arasında yer alıyordu. Dizinin sıkı takipçileri ise Behzat Ç.’nin yeniden ekranlara dönmesi için zaman zaman sosyal medyada kampanyalar bile oluşturdular. 

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Fatih Artman ve Berkan Şal gibi isimlerin yer aldığı başarılı dizi, yayınlandığı yıllarda reyting rekorları kırıyor, izlenme oranlarını da adeta alt üst ediyordu. Polisiye dizisi, Türkiye’de yayınlanan ve en çok izlenen diziler arasına girmeyi de başarmıştı. Bu başarılar, meyvesini yeniden verdi. Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, dizi hakkında merak edilenleri yanıtladı ve resmen bombayı patlattı. Behzat Ç., ne zaman yayınlanacak, yeni bölümleri ne zaman gibi sorular da Beşikçioğlu’nun açıklamalarının ardından günün en çok araştırılanları arasında yer aldı.
İşte merakla beklenen fenomen dizi hakkında merak edilen konular ve detayları haberimizde…

BEHZAT Ç YENİDEN Mİ BAŞLIYOR 2022?
 
Magazin muhabirlerine vermiş olduğu röportajla hayranlarını sevindiren Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç dizisinin aynı kadroyla seyirciyle tekrar buluşacağını aktardı. Beşikçioğlu röportajında,"Ufak tefek yeni kadromuz da olacak. Bizi ikna etmek hiç zor değil. Yazılı bir metin içerisinde gördüğünüz zaman hikayeyi, o sizi etkiliyorsa bütün sanatçılar için yeterlidir" açıklamalarına da yer verdi.

BEHZAT Ç NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

Yayın hayatına ilk defa 2010 yılında başlayan dizi, daha ilk bölümüyle seyirci üzerinde müthiş bir etki bırakmıştı. Dizinin 4. sezonu 2019 yılında dijital platformda yayınlamıştı. 3. defa ekranlara gelmesi beklenen dizinin yeni sezonların ne zaman ekrana geleceğine dair henüz bir açıklama yapılmadı. Dizi yeniden Blu TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkacak. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum