Beşiktaş Adana Demirspor saat kaçta hangi kanaldan izle? Muhtemel 11'ler

Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Sıkıştırılmış maç programında 6. hafta mücadeleleri de hafta içi oynanıyor. Beşiktaş, kendi evinde Adana Demirspor’u konuk ediyor. Beşiktaş Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Adana Demirspor saat kaçta hangi kanaldan izle? Muhtemel 11'ler
21 Eylül 2021 - 10:41
Spor Toto Süper Lig’de 6. Hafta maçları başlıyor. Ligde averajla liderliğini sürdüren Beşiktaş, hazırlık maçında da karşılaştığı Süper Lig’in yeni ekiplerinden Adana Demirspor’u konuk ediyor. Mücadelenin detayları ise futbolseverler tarafından merak edilmeye ve araştırılmaya başladı. Beşiktaş – Adana Demirspor maçının ayrıntıları haberimizde…

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Adana Demirspor'u konuk edecek. Vodafone Park'taki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Ligin ilk 5 haftasında 4 galibiyet ve bir beraberlikle 13 puan toplayan Beşiktaş, averajla lider durumda bulunuyor.

Adana Demirspor ise ligdeki ilk galibiyetini 5. haftada Çaykur Rizespor'u evinde 3-1 yenerek elde etti. Ayrıca 2 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan Adana Demirspor, 5 puanla 15. sırada yer alıyor. İki takım 26 yıl 7 ay sonra karşı karşıya gelecek. Beşiktaş ile Adana Demirspor son olarak 11 Şubat 1995'ta karşılaştı. Adana'daki mücadeleyi Beşiktaş, 1-0 kazandı.

Beşiktaş'ta Adana Demirspor maçı öncesi 6 oyuncunun sakatlığı bulunuyor. N'Koudou, Domagoj Vida, Alex Teixeira ve Umut Meraş'ın sakatlıkları sürüyor. Hafta sonu oynanan maçta sakatlanan Necip Uysal ile Mehmet Topal da karşılaşmada görev yapamayacak.

Stoper Welinton ise forma verilmesi halinde Adana Demirspor maçında görev alabilecek. Üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle son lig maçında forma giyemeyen Valentin Rosier'in ise bu karşılaşmada oynaması bekleniyor.

Konuk ekipte ise Babajide Akintola, Younes Belhanda, Babajide Akintola ve Gökhan İnler sakatlıkları nedeniyle bu maçta görev alamayacak.

Muhtemel 11’ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Montero, N'Sakala, Josef, Pjanic, Salih, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Adana Demirspor: Ferhat Kaplan, Svensson, Samet Akaydın, Simon Deli, Rassoul, Stambouli, Sinan Kurt, Bjarnason, Vargas, Ezeh, Balotelli.

Kaynak: Mackolik

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum