Besiktas Altay canli izle

Beşiktaş ile Altay Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında kozlarını paylaşıyor. Besiktas Altay canli mac izle HD.

Besiktas Altay canli izle
30 Aralık 2021 - 21:12
 
Spor Toto Süper Lig’de sezonun ilk yarısını 1-0’lık Konyaspor mağlubiyetiyle tamamlayan Siyah-Beyazlılar, ligin zirvesinin 18 puan gerisine düşmüştü.

Rakibini normal sürede veya eşitlik halinde uzatmalar ile gerek olursa seri penaltılarda mağlup eden taraf tur atlayacak.  Beşiktaş -Altay maçı başladı.

Beşiktaş - Altay 11'ler:

Beşiktaş:Ersin Destanoğlu, Rosier, Serdar Saatçı, Montero, Umut Meraş, Josef, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Ghezzal, Güven Yalçın, Batshuayi

Altay: Cihan Topaloğlu, Eric, Thiam, Cebrail Karayel, Naderi, Zeki Yıldırım, Thaciano, Ceyhun Gülselam, Kappel, Rodriguez, Rayan

Beşiktaş - Altay maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş-Altay maçını Ali Şansalan yönetecek. Bu akşam saat 21.00'de başlayacak ve A Spor'dan şifresiz naklen yayınlanacak.

Kaderi 2 maça bağlı

Teknik direktör Önder Karaveli, bu akşamki karşılaşmadan takımını zaferle çıkarıp ardından 5 Ocak’taki Antalyaspor karşılaşmasına moralli gitmeyi hedefliyor.

Karaveli, Altay ve Antalyaspor karşılaşmalarını kazanırsa Siyah-Beyazlılar’daki görevine ikinci yarıda da devam edecek. Aksi halde Karaveli’nin yerine yeni bir hocanın getirilmesi planlanıyor.

Altay, kupada turu geçerek moral bulmak istiyor

Bu sezon ligde evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettikten sonra çıktığı 12 maçta galibiyet yüzü göremeyen Altay, kupada turu geçerek moral bulmak istiyor. İzmir temsilcisi zorlu sınavı geçerek adını son 16'ya yazdırmayı hedefliyor. Altay'da tedavileri süren stoperler İbrahim ve Murat forma giyemeyecek.

Ligde ilk yarının son haftasındaki Kasımpaşa deplasmanında kırmızı kart gören sağ bek Cebrail ile kadro dışı kalan sağ bek Tolga ve sol kanat Erhan da görev alamayacak.

Hafif sakatlıkları bulunan sağ kanat Kappel ve forvet Bamba'nın durumları maç saatinde netleşecek. Siyah-beyazlılar kupada önceki turlarda Belediye Derincespor ve Manisa FK'yı elemişti.