Besiktas Basaksehir canli izle

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Başakşehir karşılaşıyor. Futbolseverler bu maçı Besiktas Basaksehir canli mac izle. BJK Basaksehir macini canli izle HD şeklinde araştırıyor.

Besiktas Basaksehir canli izle
07 Mart 2022 - 18:19
Beşiktaş ile Başakşehir, Süper Lig'in 28. haftasında kozlarını paylaşacak. Ev sahibi 44 puanla 6. sırada. Konuk takım 46 puanla 4. basamakta. Beşiktaş, evinde kazanıp rakibini sıralama geçmek istiyor.

Karşılaşmanın kadın ve çocuk taraftarlara ücretsiz olacağının açıklanmasından sonra Siyah Beyazlı taraftarlar biletlere yoğun ilgi gösterdi. Vodafone Park’ın bu sezon ilk defa tamamen dolması bekleniyor. 4 maçlık galibiyet serisi Karagümrük karşısında sona eren Başakşehir ise zorlu deplasmanda 3 puanı kapıp yeniden yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

BEŞİKTAŞ - BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş - Başakşehir maçını Erkan Özdamar yönetecek. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ - BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11'LER:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Montero, Rıdvan, Necip, Atiba, Ghezzal, Alex, Larin, Batshuayi

Başakşehir: Volkan, Hasan Ali, Duarte, Epureanu, Caiçara, Tolga, Berkay, Serdar, Pizzi, Trezeguet, Okaka

GOLCÜLER İÇİN FIRSAT MAÇI!

Beşiktaş'ın Belçikalı forveti Michy Batshuayi, bu sezon rakip fileleri 11 kez sarssa da ortaya koyduğu performans, beklentileri karşılamadı.

Hücum hattında yer alan başta Rachid Ghezzal ve Alex Teixeria olmak üzere birçok ismin servislerine rağmen attıklarından çok kaçırdıklarıyla manşetleri süsleyen tecrübeli futbolcu, bugünkü dev maçta kalitesini gösterip Türkiye Kupası’nda Kayserispor karşısında sergilediği etkisiz performansı telafi etmek istiyor.

Başakşehir formasıyla son golünü 18 Aralık 2021’de Galatasaray ’a atan Okaka ise gol orucunu Beşiktaş karşısında bozmaya çalışacak. Eleştiri oklarının hedefindeki 2 golcü, kötü gidişatı değiştirmek için ellerinden geleni yapacak.

VODAFONE PARK’TA KAPALI GİŞE!

Kara Kartal, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında sahasında bugün saat 20.00’de Başakşehir ile karşılaşacak. Oynanacak maçın kadın taraftarlar ve 7-12 yaş arası çocukların ücretsiz izleyebilecekleri açıklandı.

Kadın ve çocuk taraftarlar, dün sabahın erken saatlerinden itibaren Vodafone Park bilet satış gişesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yoğun talep sebebiyle Vodafone Park’ın bu sezon uzun süre sonra ilk defa tamamen dolması bekleniyor.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Beşiktaş’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, maçta tribünde yer almaları için davette bulunduğu açıklamada şu ifadelere verildi: “Kadın taraftarlarımızla yanlarında getirecekleri 7-12 yaş arası çocuk taraftarlarımız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak, Vodafone Park’ta Medipol Başakşehir ile oynayacağı müsabakayı ücretsiz olarak seyredebileceklerdir. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, kadın ve çocuk taraftarlarımızı Vodafone Park tribünlerine davet ediyoruz. Ücretsiz bilet almak isteyen kadın ve 7-12 yaş arası çocuk taraftarlarımızın BJK logolu Passolig kart sahibi olmaları gerekmektedir. 0-6 yaş arası çocuklar, stadyuma ücretsiz olarak giriş yapabilir.”

BEŞİKTAŞ’TA ÖNEMLİ EKSİKLER

Beşiktaş’ta Başakşehir maçı öncesinde eksikler bulunuyor. Sakatlıklarını atlattıktan sonra koşu çalışmalarına başlayan Oğuzhan ve Pjanic, Başakşehir’e karşı forma giyemeyecek. Malatya deplasmanında yaşadığı arka adale sakatlığında sonra bazı maçlarda oynasa da bir türlü toparlanamayan ve zaman zaman ağrıları nedeniyle zorlanan Josef de yok. Sivas deplasmanında ısınma esnasında sakatlanan Vida’nın ise oynaması bekleniyor.