Beşiktaş Giresunspor canlı izle maçı HD maç yayını

Süper Lig’de 14. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler ise Beşiktaş Giresunspor canlı izle aramaları yapmakta.

Beşiktaş Giresunspor canlı izle maçı HD maç yayını
27 Kasım 2021 - 17:51
Süper Lig’de heyecan sürüyor. Beşiktaş da 14. Haftada Giresunspor’u konuk ediyor. Vodafone Park’ta oynanacak olan karşılaşmada, Beşiktaş galibiyetle ayrılmak ve puanını yükselterek ligdeki düşüşünü de sonlandırmak istiyor.

Karşılaşmanın başlamasına az bir zaman kaldı. Futbolseverler de heyecanlı ve temposu yüksek olması beklenen mücadelenin ayrıntılarını internet üzerinde araştırmaya başladı. İşte merakla beklenen Beşiktaş – Giresunspor mücadelesinin detayları…

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Gökhan Töre ve Rıdvan Yılmaz'ın yanı sıra Salih Uçan da maç kadrosuna alınmadı.

GZT Giresunspor'da ise sakatlığı bulunan savunma oyuncusu Douglas Bacelar dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Beşiktaş:  Mert Günok, Rosier, Welinton, Vida, Umut Meraş, Josef, Can Bozdoğan, Pjanic, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Giresunspor:  Okan Kocuk, Zeki Yavru, Diarra, Perez, Aziz Behich, Pelupessy, Flavio, Suleymanov, Diabate, Serginho, Doukara

Beşiktaş – Giresunspor maçı ne zaman?

Spor Toto Süper Lig’in 14. Haftasındaki mücadele saat 19.00’da başlayacak. Mücadelenin hakemliğini Hüseyin Göçek yapacak. Vodafone Park’taki karşılaşmanın yardımcı hakemliklerini ise İbrahim Bozbey ve Çağdaş Elbil yapacak. Karşılaşma Beinsports HD 1 kanalında naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ SON 8 MAÇTA HİÇ KAYBETMEDİ

Giresunspor ile oynadığı son sekiz Süper Lig maçını kaybetmeyen Beşiktaş serisini sürdürmenin peşinde.Mayıs 1976’daki 3-1’lik Galatasaray galibiyetinden bu yana İstanbul takımlarına rakip olduğu hiçbir Süper Lig maçını kazanamayan Giresunspor, bu sezon oynadığı üç karşılaşmayı da ikişer gol yiyerek kaybetti.

WELINTON SINIRDA

Beşiktaş’ta 3 sarı kartı bulunan Welinton Souza Cumartesi oynanacak maçta sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek. Ligde Çaykur Rizespor ve Adana Demirspor karşılaşmalarında sarı kart gören Beşiktaşlı futbolcu, Trabzonspor maçında gördüğü kartla sınıra geldi. Welinton, GZT Giresunspor maçında da sarı kart görmesi halinde Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ’TA 4 OYUNCU KADRODA YOK

Beşiktaş’ta Giresunspor karşılaşması öncesinde 4 oyuncu kadroya alınmadı. Tedavisi devam eden Gökhan Töre’nin dışında, genç yıldız Rıdvan Yılmaz da kadrodan çıkartılan diğer bir isim oldu. Sezon başında transfer edilen isimlerden Salih Uçan ile birlikte bir diğer genç futbolcu Serdar Saatçi de Giresun maçında yok.