Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda?

2020-2021 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş’ın gruplardaki rakipleri bugün belli oluyor. Siyah beyazlıların kura çekimini takip etmek isteyen futbolseverler, kuranın saat kaçta ve hangi kanalda olacağını merak ediyor. Beşiktaş’ın kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde muhtemelen rakipleri hangi takımlar...

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda?
26 Ağustos 2021 - 10:16
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Play Turu maçları geçtiğimiz gün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Grup müsabakalarına katılmaya hak kazanan takımların da belli olmasının ardından kura çekimi gerçekleşecek. Gruplarda mücadele edecek olan takımların eşleşeceği kura çekiminde ülkemizin tek temsilcisi Beşiktaş da yer alacak. 

Siyah Beyazlı takım geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlamış ve doğrudan gruplara katılmaya hak kazanmıştı. Ligi 2. sırada bitiren Galatasaray ise 2. Ön Eleme Turu'nda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımına elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor. 

Beşiktaş'ın kura çekimi futbolseverler tarafından da heyecanla bekleniyor. Siyah beyazlılar kuraya 4. torbadan katılacak. 


Şampiyonlar Ligi kura çekimi bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi kura çekimi bu akşam İstanbul'da gerçekleştirilecek. 19:00'da başlayacak olan kura çekimi yayıncı kuruluş Exxen ekranlarından naklen ekrana gelecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum