Besiktas Mainz

Çalışmalarına Avusturya’da devam eden Beşiktaş, Almanya’nın Mainz 05 kulübü ile hazırlık maçı mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Kara Kartal’ın bu maçını heyecanla bekleyen siyah beyazlı taraftarlar da internette Beşiktaş Mainz 05 kralbozguncu taraftarium24 D Smart Sports justin tv selçuksports jestyayın bedava kaçak yayın korsan maç yayını ücretsiz şifresiz izle şeklinde araştırma yapmaya başladı.

Besiktas Mainz
15 Temmuz 2022 - 21:25
Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonunun başlamasına az bir zaman kaldı. Süper Lig kulüpleri de lige en iyi başlangıcı yapabilmek ve lig sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyebilmek adında çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe ve Galatasaray gibi Beşiktaş da yurtdışı kampında Avusturya’da bulunuyor. Burada çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş, hazırlık maçlarına da tam gaz devam ediyor.

Beşiktaş daha önce iki hazırlık maçı yapmış ve 1 galibiyet 1 golsüz eşitlik almıştı. Yine Almanya’nın Werder Bremen takımı ile maça çıkan siyah beyazlı ekip, bu karşılaşmadan 2-1’lik yenilgi ile ayrıldı. Ardından Çekya takımlarından Viktoria Plzen ile karşılaşan siyah beyazlı ekip, bu maçtan da golsüz beraberlikle ayrıldı.

Şimdi başka bir Alman takımı Mainz 05 ile karşılaşan Kara Kartal, mücadeleden galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. 2022-23 sezonunda şampiyon olmak isteyen Beşiktaş, hazırlık maçlarında galibiyetler almak ve moral depolamanın da hesaplarını yapıyor. Beşiktaş – Mainz 05 maçının başlamasına kısa bir zaman kala Beşiktaşlı taraftarlar da maç hakkında araştırmalara başladı. Mücadelenin ayrıntıları internette sıkça araştırılıyor.

Beşiktaş – Mainz 05 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

Beşiktaş-Mainz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Kufstein Arena'da oynanacak Beşiktaş-Mainz hazırlık maçı bugün oynanacak ve saat 21.15'te başlayacak. D-Smart 77. kanal Smart Spor'dan naklen yayınlanacak.

Yurt dışı kampına Avusturya'da devam eden Beşiktaş, tam 36 oyuncuyla çalışmalarını sürdürüyor. Fakat ikinci etap öncesinde bu sayının azaltılması hedefleniyor. Buna göre 20 Temmuz'da İspanya'da gerçekleştirilecek ikinci etap öncesinde kadronun 26 oyuncuya indirilmesi bekleniyor.

Jackson Muleka'ya özel program

Beşiktaş'ın hücum hattına transfer ettiği Jackson Muleka, halen takımla birlikte çalışmalara başlayamadı. Bireysel olarak idmanlara devam eden Kongolu forvetin, önümüzdeki günlerde takıma katılması bekleniyor. Fakat bu süre içerisinde 22 yaşındaki genç oyuncuya, ekstra çalışmalar verileceği ve en kısa sürede takıma adapte olmasının sağlanacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ın hazırlık maçı programı şu şekilde:

9 Temmuz Cumartesi:
17.00 Beşiktaş 2-1 Werder Bremen (Tivoli Stadı)
12 Temmuz Salı:
17.00 Beşiktaş 0-0 Viktoria Plzen (Kufstein Arena)
15 Temmuz Cuma:
21.15 Beşiktaş-Mainz 05 (Kufstein Arena)
23 Temmuz Cumartesi:
20.00 Beşiktaş-Wolverhampton (Estadio Camilo Cano La Nucia)
26 Temmuz Salı:
20.00 Beşiktaş-Deportivo Alaves (Estadio Camilo Cano La Nucia)
30 Temmuz Cumartesi:
19.00 Beşiktaş-Sampdoria (Vodafone Park)