Beşiktaş Viktoria Plzen canlı maç izle justin tv taraftarium24 selçuksports şifresiz

Süper Lig’in yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, hazırlık maçlarını da sürdürüyor. Siyah beyazlı ekip, bu kez Çekya takımlarından Viktoria Plzen ile karşılaşıyor. Kara Kartal’ın bu mücadelesini internetten takip etmek isteyen siyah beyazlı futbolseverler ise karşılaşmayı araştırmaya başladı. Beşiktaş Viktoria Plzen canlı kaçak korsan yayın mekan tv izle. BJK Viktoria Plzen hazırlık maçını kralbozguncu mekan tv inat tv kralbozguncu ücretsiz canlı internetten donmadan seyret şeklinde araştırmaya başladı.

Beşiktaş Viktoria Plzen canlı maç izle justin tv taraftarium24 selçuksports şifresiz
12 Temmuz 2022 - 16:20
Beşiktaş Süper Lig’in yeni sezonuna Teknik Direktör Valerien İsmael liderliğinde devam ediyor. Bir önceki sezonu şampiyonlukla tamamlayan ama geçen sezon beklentilerin oldukça uzağında kalan Kara Kartal, gelecek sezon ise taraftarlarını ve camiayı başarısı ile mutlu etmenin hesaplarını yapıyor. Hazırlıklarına tam gaz devam eden siyah beyazlı ekip, hazırlık maçlarını da sürdürüyor.

Sezon öncesi ilk hazırlık maçında Werder Bremen ile karşılaşan Beşiktaş, bu mücadeleden mağlubiyetle ayrılmıştı. İsmael’in öğrencileri, ikinci hazırlık maçına bu kez Viktoria Plzen karşısında çıkıyor. Maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapan Kara Kartal, atacağı goller ve alacağı galibiyetle camiayı mutlu etmek istiyor.

Mücadelenin başlamasına kısa bir zaman kaldı. Kara Kartal’a gönül veren futbolseverler de bu zorlu 90 dakikanın heyecanına ortak olmak istiyor. Maçı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler, mücadelenin detaylarını da internet üzerinde araştırıyor. İşte heyecanla beklenen Beşiktaş – Viktoria Plzen karşılaşmasının ayrıntıları haberimizde…

Beşiktaş - Viktoria Plzen hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Kufsfein Arena Stadı'nın ev sahipliği yapacağı Beşiktaş - Viktoria Plzen hazırlık maçı bugün oynanacak ve saat 17.00'de başlayacak. D-Smart 77. Kanal Spor Smart'tan naklen yayınlanacak.

Ismael'den yakın takip

Beşiktaş'ın Fransız teknik direktörü Valerien Ismael kampta oyuncularla yakından ilgileniyor. 46 yaşındaki teknik adam idmanda sık sık oyuncularla bireysel görüşmeler yapıp onlardan beklentilerini aktarıyor, özel idman performansları hakkında görüşüyor. Ismael, dün sabahki idmanda Ghezzal, N'Koudou, Necip, Atiba, Rosier, Weghorst, Cenk ve Muleka ile özel olarak ilgilendi.

Weghorst ile Muleka bireysel çalışmaya devam

Avusturya kampında dün çift idman yapan Beşiktaş'ta kampa 9 Temmuz Cumartesi günü katılan Weghorst ile Muleka'ya özel program uygulanmaya devam ediyor. İdmanın ilk kısmında arkadaşlarıyla beraber kondisyon çalışması yapan ikili, ardından yapılan taktik maçta takımdan ayrıldılar. Muleka ile Weghorst kalan bölümde bireysel program dahilinde çalıştılar.