Bir Zamanlar Çukurova 63. Son bölüm tek parça full izle!

Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 9 Mart Perşembe akşamı 63. Bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Bir Zamanlar Çukurova 63. Bölüm tek parça full kesintisiz izle! Bir Zamanlar Çukurova 64. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Bir Zamanlar Çukurova 63. Son bölüm tek parça full izle!
10 Nisan 2020 - 10:41
Atv ekranlarının ve Perşembe akşamlarının en sevilen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova, izleyicileri ekranları başına kilitlemeye devam ediyor. 9 Mart Perşembe akşamı 63. Bölümü yayınlanan diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler internette dizinin son bölümünü araştırmaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova 63. Son bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova 64. Yeni bölüm fragmanım yayınlandı mı? İşte detaylar…
BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DA 63. BÖLÜM ÖZETİ
Fekeli, Demir’in yapacağı yeni iş anlaşmasını durdurmak ister. Ancak elbette Demir, onu dinlemeyecektir. Şehirde yine kötü niyetli adamların dolaşması, Hünkar’ı da harekete geçirir. Hünkar, tüm Adana ahalisini arkasına toplayarak, şehir kulübündeki çok önemli bir toplantıyı engellemek için harekete geçer. Adana halkı arkada, Hünkar önde, adeta Çukurova’nın geleceğine yürürler. Fekeli de, gizli bir gurur ile Hünkar’ı izlemektedir.
Onca hengame arasında Saniye ve Gaffur, Üzüm’ü okula yazdırmayı unutmuştur. Okula giden yaşıtlarına gıpta ile bakan Üzüm, derdini hem onlara hem de anneannesi Hünkar’a anlatır. Torunlarının hasreti ile kavrulan Hünkar, Üzüm ile alışverişe çıkar. Hatta Üzüm’e, Demir amcası ile olduğu gibi bir sır verir ve sırrını saklamasını ister.
Yeminini bozduğunu söyleyerek Züleyha’nın odasına giren Behice, elinde şırınga, üzerinde hemşire kıyafetiyle amacına ulaşabilecek mi? Kapıda bekleyen askerleri de uzaklaştıran Behice, Züleyha kendisini görünce ne yapacak?
BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 63. BÖLÜM İZLE
BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 64. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 63. bölümü bitet bitmez bir sonraki bölüm de merak konusu oldu. Dizinin 64. bölüm fragmanı internette aranmaya başlandı. Bir Zamanlar Çukurova 64. bölüm fragmanı için aşağıdaki başlığa tıklayınız.
BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 64. BÖLÜM FRAGMANI
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum