BJK Kayseri canlı maç izle

Beşiktaş Kayserispor maçını canlı izlemek isteyenler BJK Kayseri canlı maç izle HD aramaları yapmakta.

BJK Kayseri canlı maç izle
12 Aralık 2021 - 18:32
Spor Toto Süper Lig’de 16. hafta maçlarından biri de Beşiktaş ile Kayserispor arasındaki mücadele. Futbolseverler bu maçı Beşiktaş Kayserispor canlı izle HD aramaları ile araştırmaya başladı.

Süper Lig’in son zamanlarda düşüşte olan takımlarından Beşiktaş, ligin 16. hafta mücadelesinde Kayserispor’u konuk ediyor. Siyah Beyazlılar, Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından çıkacağı u mücadeleden galibiyetle ayrılmayı hesaplıyor.

Mücadelenin başlamasına az bir zaman kala futbolseverler de bu maçın ayrıntılarını araştırmaya başladı. İşte merakla beklenen Beşiktaş Kayserispor maçının detayları…

Beşiktaş - Kayserispor maçı muhtemel 11'i

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Montero, Vida, Umut, Ghezzal, Mehmet, Atiba, Pjanic, Larin, Batshuayi

Kayserispor: Lung, Onur, Uğur, Hosseini, Carole, Kemen, Emrah, İbrahim, Campanharo, Mustafa, Thiam.

Önder Karaveli takımın başında olacak

Beşiktaş’ta teknik direktörlüğe geçici olarak altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli getirilecek. Siyah beyazlıların Süper Lig ’de bu hafta oynayacağı Yuketel Kayserispor maçında takımın başında Önder Karaveli olacak.

Beşiktaş'ta 6 eksik var!

Necip Uysal kırmızı, Josef de Souza ve Welinton ise sarı kart cezası nedeniyle Kayserispor karşısında forma giyemeyecek. Ayrıca Mert Günok, N'Koudou ve Teixeira da sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacak.