Brezilya – Arjantin maçı neden durdu, neden oynanmıyor?

2022 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında oynanan Brezilya – Arjantin maçı, Türkiye’den de TRT Spor ekranlarında izleyicilerle buluşuyordu. Bu karşılaşma yarıda kaldı. Sebebi ise merak konusu oldu. İlginç maçın neden durduğu araştırılıyor. Brezilya – Arjantin maçı neden durdu, ertelendi mi, neden oynanmıyor? İşte detaylar…

Brezilya – Arjantin maçı neden durdu, neden oynanmıyor?
05 Eylül 2021 - 22:43
2022 Dünya Kupası Elemeleri Grup maçları kapsamında Brezilya ile Arjantin karşı karşıya geldi. Mücadele başladı ve futbolseverler de maçı izlemek için tribünlerde ve ekranlarının başında yerlerini aldı. Maçın başlamasının üzerinden kısa bir zaman geçmişken saha kenarında bir hareketlilik başladı.
Brezilya Sağlık Bakanlığı temsilcileri, Arjantinli 4 futbolcunun kural dışı ve yanlış bilgiler vererek stada girdiğini iddia ederek bu 4 oyuncunun karantina altına alınması gerektiğini savundu. Bu sırada oyunculardan biri de sahada ilk 11’de yer alıyordu.

Arjantinli oyuncular; Emiliano Martinez, Lo Celso, Romero ve Buendia sınır dışı edilmek istendi. Sağlık Bakanlığı yetkilileri sahaya girerek oyuna müdahale etti ve oyun bir anda durdu saha kenarı da karıştı.

Brezilya - Arjantin maçı neden oynanmıyor?

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde oynanan Brezilya - Arjantin karşılaşması bir süredir durmuş durumda. Arjantin takımı soyunma odası girdi.

Brezilya Ulusal Sağlık Kurulu yetkilileri, İngiltere'den gelen Arjantinli oyuncuları sınır dışı etme işlemini yapmak için sahaya girdi, bu duruma karşı çıkan Arjantin Milli Takımı soyunma odasına gitti.
İngiltere'den gelen futbolcular ise Emiliano Martinez, Lo Celso, Romero ve Buendia.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum